Boem Boem 2 (e-Book)

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jan Van der Cruysse

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het tweede en laatste deel van Boem Boem. Hoe verder het onderzoek naar de dodelijke aanslag op de Antwerpse marathon vordert, hoe meer nieuwe vragen en tegenstrijdigheden de politie in de schoot geworpen krijgt. Met de tweede aanslag op een muziekschooltje in het hart van Brussel wordt de verwarring nog groter. Dat de terreur verband houdt met de diefstal van een lot handgranaten bij het Belgisch leger in de jaren tachtig is stilaan duidelijk. Maar hoe link je dat aan sporen naar ISIS en de Bende van Nijvel? In Boem Boem 2 zet de gruwel zich voort in een duikcentrum in het Limburgse Beringen. Uiteindelijk werpt een oud dossier over de verdrinkingsdood van een moslimmeisje een nieuw licht op de zaak. Zullen speurders Hannelore, Alice en Nina de daders snel genoeg vinden om een gigantische aanslag met drones en handgranaten te vermijden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Van der Cruysse
Uitgever
Manteau
ISBN
9789460416293
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
2420058 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

Het tweede en laatste deel van Boem Boem.

Hoe verder het onderzoek naar de dodelijke aanslag op de Antwerpse marathon vordert, hoe meer nieuwe vragen en tegenstrijdigheden de politie in de schoot geworpen krijgt. Met de tweede aanslag op een muziekschooltje in het hart van Brussel wordt de verwarring nog groter.

Dat de terreur verband houdt met de diefstal van een lot handgranaten bij het Belgisch leger in de jaren tachtig is stilaan duidelijk. Maar hoe link je dat aan sporen naar ISIS en de Bende van Nijvel?

In Boem Boem 2 zet de gruwel zich voort in een duikcentrum in het Limburgse Beringen. Uiteindelijk werpt een oud dossier over de verdrinkingsdood van een moslimmeisje een nieuw licht op de zaak. Zullen speurders Hannelore, Alice en Nina de daders snel genoeg vinden om een gigantische aanslag met drones en handgranaten te vermijden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Van der Cruysse
Uitgever
Manteau
ISBN
9789460416293
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
2420058 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352