Boordevol oma

Prijs € 14,00

Uitverkocht

K. Kuiper

Paperback | Augustus 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met de drie mooie woordjes "Je wordt oma" breekt er een geheel nieuwe, ongekende periode aan voor Karin. Vanaf dat moment stroomt ze over: eerst in de verwachtingen, de dromen en de voornemens, maar ook in de angsten na de geboorte van haar eerste kleinkind. In woorden en daden, maar vooral in gevoelens. Met twee dochters die tegelijkertijd zwanger zijn, breekt er ook een spannende tijd aan, temeer daar beide dochters een verhoogd risico op zwangerschapsvergiftiging hebben.Hoe anders ga je naar je dochters kijken, als ze in de rol van moeder stappen en ook: hoe kijk je naar jezelf als het kind in jezelf bovenkomt bij het zingen van liedjes, de versjes, de verhaaltjes en spelletjes samen met je kleinkinderen? 'Boordevol Oma' is een heerlijke, goudeerlijke verzameling gedichten, verhalen, brieven en gedachten over het leven van een oma, en over de ontwikkeling van haar kleinkind(eren), die ze ademloos volgt. Karin geniet van haar rol als Oppas-Oma en Omama en leeft mee met haar kinderen en kleinkinderen tijdens de leuke en minder leuke momenten. Voor vele (groot)ouders en anderen zal dit boek een feest van herkenning zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
K. Kuiper
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051793635
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Beschrijving

Met de drie mooie woordjes "Je wordt oma" breekt er een geheel nieuwe, ongekende periode aan voor Karin. Vanaf dat moment stroomt ze over: eerst in de verwachtingen, de dromen en de voornemens, maar ook in de angsten na de geboorte van haar eerste kleinkind. In woorden en daden, maar vooral in gevoelens. Met twee dochters die tegelijkertijd zwanger zijn, breekt er ook een spannende tijd aan, temeer daar beide dochters een verhoogd risico op zwangerschapsvergiftiging hebben.

Hoe anders ga je naar je dochters kijken, als ze in de rol van moeder stappen en ook: hoe kijk je naar jezelf als het kind in jezelf bovenkomt bij het zingen van liedjes, de versjes, de verhaaltjes en spelletjes samen met je kleinkinderen?

'Boordevol Oma' is een heerlijke, goudeerlijke verzameling gedichten, verhalen, brieven en gedachten over het leven van een oma, en over de ontwikkeling van haar kleinkind(eren), die ze ademloos volgt. Karin geniet van haar rol als Oppas-Oma en Omama en leeft mee met haar kinderen en kleinkinderen tijdens de leuke en minder leuke momenten. Voor vele (groot)ouders en anderen zal dit boek een feest van herkenning zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
K. Kuiper
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051793635
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Pak mee!