bouillon najaar 2013

leesvoer voor lekkerbekken

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Cover:Dit is het 41e boekje in de serie, en voor iedere uitgave wordt wereldwijd gezocht naar dè coverfoto. Deze keer is het een illustratie van Anna Parini. Het was de onmiddellijke keuze van de hoofdredacteur. Haar website is absoluut een bezoek waard: www.annaparini.comInhoud:Buckler kon 25 jaar geleden uit de markt gepest worden. Nu is alcoholvrij bier volwassen en een volwassen keuze. Bouillon proefde er twintig. Paul Fagel de laatste in de Fageldynastie. Zijn stem, zijn glimlach en zijn ogen: aardig zijn kost niet zoveel moeite. Anders kijken naar de crisis. Peter Gast van 't Schulten Hues kijkt nuchter naar de nieuwe economie. Michael Pollan is op zijn hoede. Er is veel belangstelling voor het echte eten, maar de grootindustrie claimt haar aandeel met nonchalant gemak. Van beaujolais lekkere ijsjes maken, ja maar dat gaat echt te ver. Of toch niet? Het tragische lot van een fruitverkoper: Tunesië na de Jasmijnrevolutie is hardop fluisteren. En verder: Babette Cremer aan de rand van de autostrada Kefir voor een lang leven All inclusive in Turkije Staartetende vissen De broertjes Berends staan allebei in de keuken De Russische dis van alledag Floortje Dessing eet cavia, hond en larven Zoveel verhaal in een walnoot Annabel Langbein kookt simpel In Nijmegen kun je lekker eten Zoon en vader Nijenhuis Lekkere restaurantnamen Wijn en jazz gaan goed samen Met Bouillon op pad Pulque en hippies Echte Hollandse cider

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Bouillon Culinaire Journalistiek
ISBN
9789077788394
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Cover:
Dit is het 41e boekje in de serie, en voor iedere uitgave wordt wereldwijd gezocht naar dè coverfoto. Deze keer is het een illustratie van Anna Parini. Het was de onmiddellijke keuze van de hoofdredacteur. Haar website is absoluut een bezoek waard: www.annaparini.com

Inhoud:
Buckler kon 25 jaar geleden uit de markt gepest worden. Nu is alcoholvrij bier volwassen en een volwassen keuze. Bouillon proefde er twintig.

Paul Fagel de laatste in de Fageldynastie. Zijn stem, zijn glimlach en zijn ogen: aardig zijn kost niet zoveel moeite.

Anders kijken naar de crisis. Peter Gast van 't Schulten Hues kijkt nuchter naar de nieuwe economie.

Michael Pollan is op zijn hoede. Er is veel belangstelling voor het echte eten, maar de grootindustrie claimt haar aandeel met nonchalant gemak.

Van beaujolais lekkere ijsjes maken, ja maar dat gaat echt te ver. Of toch niet?

Het tragische lot van een fruitverkoper: Tunesië na de Jasmijnrevolutie is hardop fluisteren.

En verder:
Babette Cremer aan de rand van de autostrada
Kefir voor een lang leven
All inclusive in Turkije
Staartetende vissen
De broertjes Berends staan allebei in de keuken
De Russische dis van alledag
Floortje Dessing eet cavia, hond en larven
Zoveel verhaal in een walnoot
Annabel Langbein kookt simpel
In Nijmegen kun je lekker eten
Zoon en vader Nijenhuis
Lekkere restaurantnamen
Wijn en jazz gaan goed samen
Met Bouillon op pad
Pulque en hippies
Echte Hollandse cider

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Bouillon Culinaire Journalistiek
ISBN
9789077788394
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!