Brakkeput

Prijs € 20,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Krijn de Best

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een naakte man loopt over de weg bij Brakkeput Mei Mei. Niemand verstaat hem. Gert Berk, privé detective van het Ofisina Kriminológiko Kòrsou helpt de locale inspecteur Rick Krabbelaar en ontdekt dat het een Duitser betreft. Vanaf dit moment begint de jacht op een psychopathische poker spelende moordenaar. Hij voert langs verschillende Caribische eilanden, door Venezuela, Colombia, om te eindigen in Florianópolis, Brazilië. Terwijl Berk en Krabbelaar een spoor van lijken volgen, wordt hun werk doorkruist door een andere partij, die achter dezelfde prooi aan zit.Over Krijn de Best: Geboren in IJmuiden, komt hij naar Amsterdam, waar hij organisatiepsychologie studeert. Hij werkt over de hele wereld en gedurende zo'n zeven jaar op en af op Curaçao en Aruba. Hij schrijft vak- en studieboeken tot hij aan de Cura-crime thrillers begint. Na Waaigat en Blaauwbaai is Brakkeput zijn derde in de reeks. De inspiratie deed hij op tijdens zijn verblijf op de eilanden. Sinds 2000 woont hij met zijn gezin in La Chapelle Montbrandeix. Zelf verdeelt hij zijn tijd tussen Frankrijk en Amsterdam. Hij is voorzitter van Stichting Nepal, mede eigenaar van Stem Industrial Marketing Centre en is als Professeur chargé de cours verbonden aan de universiteit van Limoges.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Krijn de Best
Uitgever
de Best Media
ISBN
9789071501524
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Beschrijving

Een naakte man loopt over de weg bij Brakkeput Mei Mei. Niemand verstaat hem. Gert Berk, privé detective van het Ofisina Kriminológiko Kòrsou helpt de locale inspecteur Rick Krabbelaar en ontdekt dat het een Duitser betreft. Vanaf dit moment begint de jacht op een psychopathische poker spelende moordenaar. Hij voert langs verschillende Caribische eilanden, door Venezuela, Colombia, om te eindigen in Florianópolis, Brazilië. Terwijl Berk en Krabbelaar een spoor van lijken volgen, wordt hun werk doorkruist door een andere partij, die achter dezelfde prooi aan zit.

Over Krijn de Best: Geboren in IJmuiden, komt hij naar Amsterdam, waar hij organisatiepsychologie studeert. Hij werkt over de hele wereld en gedurende zo'n zeven jaar op en af op Curaçao en Aruba. Hij schrijft vak- en studieboeken tot hij aan de Cura-crime thrillers begint. Na Waaigat en Blaauwbaai is Brakkeput zijn derde in de reeks. De inspiratie deed hij op tijdens zijn verblijf op de eilanden. Sinds 2000 woont hij met zijn gezin in La Chapelle Montbrandeix. Zelf verdeelt hij zijn tijd tussen Frankrijk en Amsterdam. Hij is voorzitter van Stichting Nepal, mede eigenaar van Stem Industrial Marketing Centre en is als Professeur chargé de cours verbonden aan de universiteit van Limoges.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Krijn de Best
Uitgever
de Best Media
ISBN
9789071501524
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Pak mee!