Brief aan de Paus (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Mark Vangheluwe

EPUB met digitaal watermerk | April 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mark Vangheluwe besloot na jarenlang misbruik door zijn 'nonkel bisschop' het gevecht aan te gaan en het zwijgen te doorbreken. In 2010 ontketende hij met de bekendmaking van een van de grootste schandalen binnen de rooms-katholieke kerk een mediastorm die wereldwijd de pers haalde. Ondertussen leidt hij met zijn gezin een rustig bestaan in een uithoek van Vlaanderen, maar schaamte en angst blijven hem parten spelen. Tot het moment dat hij tot het inzicht komt dat hij over zijn eigen leven kan beslissen en daarvoor de vorm en de woorden vindt: een brief aan de paus. Ik moet je iets vertellen, maar onmacht en vooral schaamte houden me tegen. Ook twijfel en angst spelen me parten. Het is alsof ik nu pas bezit krijg over een stuk van mijn herinneringen en dit met jou wil delen. Vreemd na zoveel jaren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mark Vangheluwe
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023482208
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2017
Bestandsgrootte
1282895 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158

Beschrijving

Mark Vangheluwe besloot na jarenlang misbruik door zijn 'nonkel bisschop' het gevecht aan te gaan en het zwijgen te doorbreken. In 2010 ontketende hij met de bekendmaking van een van de grootste schandalen binnen de rooms-katholieke kerk een mediastorm die wereldwijd de pers haalde. Ondertussen leidt hij met zijn gezin een rustig bestaan in een uithoek van Vlaanderen, maar schaamte en angst blijven hem parten spelen. Tot het moment dat hij tot het inzicht komt dat hij over zijn eigen leven kan beslissen en daarvoor de vorm en de woorden vindt: een brief aan de paus.

Ik moet je iets vertellen, maar onmacht en vooral schaamte houden me tegen. Ook twijfel en angst spelen me parten. Het is alsof ik nu pas bezit krijg over een stuk van mijn herinneringen en dit met jou wil delen. Vreemd na zoveel jaren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mark Vangheluwe
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023482208
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2017
Bestandsgrootte
1282895 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
158