Broeinest - grote letter uitgave

grote letter uitgave

Prijs € 36,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Loes den Hollander

Paperback | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is geen van de kinderen van het gezin Van Dalen gelukt om aan de terreur van hun vader te ontkomen. De gewapende vrede in de familie krijgt het zwaar te verduren als dochter Thea op een ochtend wordt neergeschoten. Hoewel zij de aanslag overleeft, gaan alle remmen los en de vlijmscherpe verschillen van mening die tussen de familieleden bestaan, komen bloot te liggen.Dan wordt Esther, de oudste dochter van het gezin, dood aangetroffen en blijkt iedereen deze vrouw verkeerd te hebben ingeschat...Loes den Hollander (1948) begon als auteur toen zij in 2001 een verhalenwedstrijd van Libelle won. Zij sloot in 2006 haar werk als directeur van een gezondheidsinstelling af en in datzelfde jaar debuteerde zij met de literaire thriller Vrijdag. Tot dusver verschenen er negen thrillers, een roman, twee bundels met korte verhalen en drie novelles. Van haar boeken zijn in totaal al meer dan 650.000 exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Loes den Hollander
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461013064
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
462

Beschrijving

Het is geen van de kinderen van het gezin Van Dalen gelukt om aan de terreur van hun vader te ontkomen. De gewapende vrede in de familie krijgt het zwaar te verduren als dochter Thea op een ochtend wordt neergeschoten. Hoewel zij de aanslag overleeft, gaan alle remmen los en de vlijmscherpe verschillen van mening die tussen de familieleden bestaan, komen bloot te liggen.
Dan wordt Esther, de oudste dochter van het gezin, dood aangetroffen en blijkt iedereen deze vrouw verkeerd te hebben ingeschat...

Loes den Hollander (1948) begon als auteur toen zij in 2001 een verhalenwedstrijd van Libelle won. Zij sloot in 2006 haar werk als directeur van een gezondheidsinstelling af en in datzelfde jaar debuteerde zij met de literaire thriller Vrijdag. Tot dusver verschenen er negen thrillers, een roman, twee bundels met korte verhalen en drie novelles. Van haar boeken zijn in totaal al meer dan 650.000 exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Loes den Hollander
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461013064
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
462

Pak mee!