Brooklyn girls / 1 Pia (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Gemma Burgess

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gemma Burgess, Brooklyn Girls 1 - Pia Het leven begint bij 22! Pia Keller is net afgestudeerd en heeft dringend werk nodig. In een opwelling koopt ze op de Brooklyn Flea Market een knalroze food truck. Ze leent iets te veel geld van een iets te louche kerel en begint haar eigen cateringbedrijf: SkinnyWheels. Pia werkt keihard om SkinnyWheels tot een succes te maken. Maar dat wordt alleen maar ingewikkelder door een gebroken hart, een ex-collega die uit is op haar businessplan, wilde feesten, wraak, een gevangenisstraf en niet te vergeten alle ups en downs van haar vier huisgenoten Julia, Coco, Madeleine en Angie. Gemma Burgess is geboren in Australië. Ze groeide op in Hong Kong en Singapore en werkte tien jaar als copywriter in de reclamewereld in Londen. Nu woont ze in New York. Brooklyn Girls is Gemmas eerste roman in Nederland en België.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gemma Burgess
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809458
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
1056826 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275

Beschrijving

Gemma Burgess, Brooklyn Girls 1 - Pia
Het leven begint bij 22!

Pia Keller is net afgestudeerd en heeft dringend werk nodig. In een opwelling koopt ze op de Brooklyn Flea Market een knalroze food truck. Ze leent iets te veel geld van een iets te louche kerel en begint haar eigen cateringbedrijf: SkinnyWheels.

Pia werkt keihard om SkinnyWheels tot een succes te maken. Maar dat wordt alleen maar ingewikkelder door een gebroken hart, een ex-collega die uit is op haar businessplan, wilde feesten, wraak, een gevangenisstraf en niet te vergeten alle ups en downs van haar vier huisgenoten Julia, Coco, Madeleine en Angie.

Gemma Burgess is geboren in Australië. Ze groeide op in Hong Kong en Singapore en werkte tien jaar als copywriter in de reclamewereld in Londen. Nu woont ze in New York. Brooklyn Girls is Gemmas eerste roman in Nederland en België.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gemma Burgess
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809458
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
1056826 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275