Bruidstaarten en slagroomspuiten (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marijke Vos

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie zal uit 8 delen bestaan en draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften. Tessa en Maartje organiseren een ingetogen, stijlvolle bruiloft aan het strand. Bijna alles hebben ze al geregeld, alleen de taart moet nog besteld worden. Daar kan toch weinig bij misgaan? Toch komt er genoeg op hun pad om de weddingplanners weer een gezellig drukke week te bezorgen. Mimi vertelt haar grote nieuws aan Tessa, Maartje wordt opeens gebeld door een huilende Brenda – de assistente van bruidszaak Antonia’s – die even haar hart moet luchten, en Tessa heeft haar date met Michiel. Op weg naar de trouwerij gaat er toch nog iets gruwelijk fout met de bruidstaart… Kan Rob de weddingplanners uit de brand helpen? En is hiermee de koelte tussen hem en Tessa ook meteen weer uit de lucht?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marijke Vos
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789047205210
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
876045 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
42

Beschrijving

De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie zal uit 8 delen bestaan en draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften.

Tessa en Maartje organiseren een ingetogen, stijlvolle bruiloft aan het strand. Bijna alles hebben ze al geregeld, alleen de taart moet nog besteld worden. Daar kan toch weinig bij misgaan? Toch komt er genoeg op hun pad om de weddingplanners weer een gezellig drukke week te bezorgen. Mimi vertelt haar grote nieuws aan Tessa, Maartje wordt opeens gebeld door een huilende Brenda – de assistente van bruidszaak Antonia’s – die even haar hart moet luchten, en Tessa heeft haar date met Michiel. Op weg naar de trouwerij gaat er toch nog iets gruwelijk fout met de bruidstaart… Kan Rob de weddingplanners uit de brand helpen? En is hiermee de koelte tussen hem en Tessa ook meteen weer uit de lucht?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marijke Vos
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789047205210
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
876045 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
42