Buiten schot

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hank Steinberg

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zes jaar geleden raakte journalist Charlie Davis in Oezbekistan gewond toen overheidstroepen op demonstranten begonnen te schieten. Hij en zijn zwangere vrouw Julie konden ternauwernood aan de dood ontsnappen. Nu hebben ze met hun twee kinderen een rustig bestaan in L.A. Maar als Julie de kinderen meeneemt naar Disneyland, wordt haar auto 's avonds aangetroffen en is Julie spoorloos verdwenen. Charlie gaat op onderzoek en begint te vermoeden dat zijn vrouw een dubbelleven leidde, waardoor geheimen uit het verleden nu terugkomen, met gruwelijke gevolgen...In BUITEN SCHOT combineert Hank Steinberg de huiselijke suspense van Harlan Coben en de internationale intrige van Robert Ludlum. Het resultaat is een thriller vol geheimen, verraad en wraak die tot de laatste pagina voortraast. Steinberg is tevens de bedenker en schrijver van de succesvolle tv-serie WITHOUT A TRACE.'Hoop, verlangen, liefdesverdriet, wereldwijde intriges; dit verbijsterende debuut heeft het allemaal.' - Harlan Coben'Een explosieve internationale thriller, rauw en realistisch, met levendige personages, spannende locaties en een dreigend gevaar dat bijna ondraaglijk wordt. Ik vond het geweldig!' - Douglas Preston'Een heerlijke snelle spannende pageturner/heldenverhaal, helemaal van deze tijd met dubbele bodems en verrassende wendingen; Steinberg komt met een knallend debuut.' - Rutger van de Heijden (boekhandel Kooyker, Leiden)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hank Steinberg
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024561445
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Zes jaar geleden raakte journalist Charlie Davis in Oezbekistan gewond toen overheidstroepen op demonstranten begonnen te schieten. Hij en zijn zwangere vrouw Julie konden ternauwernood aan de dood ontsnappen. Nu hebben ze met hun twee kinderen een rustig bestaan in L.A. Maar als Julie de kinderen meeneemt naar Disneyland, wordt haar auto 's avonds aangetroffen en is Julie spoorloos verdwenen. Charlie gaat op onderzoek en begint te vermoeden dat zijn vrouw een dubbelleven leidde, waardoor geheimen uit het verleden nu terugkomen, met gruwelijke gevolgen...


In BUITEN SCHOT combineert Hank Steinberg de huiselijke suspense van Harlan Coben en de internationale intrige van Robert Ludlum. Het resultaat is een thriller vol geheimen, verraad en wraak die tot de laatste pagina voortraast. Steinberg is tevens de bedenker en schrijver van de succesvolle tv-serie WITHOUT A TRACE.


'Hoop, verlangen, liefdesverdriet, wereldwijde intriges; dit verbijsterende debuut heeft het allemaal.' - Harlan Coben


'Een explosieve internationale thriller, rauw en realistisch, met levendige personages, spannende locaties en een dreigend gevaar dat bijna ondraaglijk wordt. Ik vond het geweldig!' - Douglas Preston


'Een heerlijke snelle spannende pageturner/heldenverhaal, helemaal van deze tijd met dubbele bodems en verrassende wendingen; Steinberg komt met een knallend debuut.' - Rutger van de Heijden (boekhandel Kooyker, Leiden)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hank Steinberg
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024561445
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Pak mee!