Café Walraven

kronieken van een dorpscafé

Prijs € 20,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Jan van Rijsingen

Paperback | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tijdens zijn solitaire vakantie in de zak van Zuid-Beveland krijgt Stein Andriessen - bij toeval - de kans het Zeeuwse dorpscafé uit zijn jeugd te heropenen. Samen met de gasten komen zijn herinneringen binnen en ontdekt hij wat voor een drama zich er door de jaren heen heeft afgespeeld. Een drama waar hij nota bene zelf onderdeel van uitmaakt. Hij sluit vriendschap met een hond en met Leonie, de dochter van een oude jeugdliefde. Café Walraven kent veel autobiografische aspecten, maar blijft bovenal een roman. De Schelde, de dijken en het dorpsleven spelen een grote rol, evenals de zure vruchten uitde Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp van 1953. De strijd die Stein voert, grijpt de lezer al snel bij de keel.Een spannend en romantisch, boeiend, verhaal dat een duik in het verleden neemt.Over goed en slecht en over keuzes maken, bewust en onbewust. Over oude en nieuwe liefdes, vol met ontroering, pijn en verdriet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan van Rijsingen
Uitgever
aquaZZ
ISBN
9789490535407
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
261

Beschrijving

Tijdens zijn solitaire vakantie in de zak van Zuid-Beveland krijgt Stein Andriessen - bij toeval - de kans het Zeeuwse dorpscafé uit zijn jeugd te heropenen. Samen met de gasten komen zijn herinneringen binnen en ontdekt hij wat voor een drama zich er door de jaren heen heeft afgespeeld. Een drama waar hij nota bene zelf onderdeel van uitmaakt. Hij sluit vriendschap met een hond en met Leonie, de dochter van een oude jeugdliefde. Café Walraven kent veel autobiografische aspecten, maar blijft bovenal een roman. De Schelde, de dijken en het dorpsleven spelen een grote rol, evenals de zure vruchten uit
de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp van 1953. De strijd die Stein voert, grijpt de lezer al snel bij de keel.
Een spannend en romantisch, boeiend, verhaal dat een duik in het verleden neemt.
Over goed en slecht en over keuzes maken, bewust en onbewust. Over oude en nieuwe liefdes, vol met ontroering, pijn en verdriet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan van Rijsingen
Uitgever
aquaZZ
ISBN
9789490535407
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
261