Collector 2 - Operatie Vade Retro (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Markus Heitz

EPUB met digitaal watermerk | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

MARKUS HEITZ, COLLECTOR 2: OPERATIE VADE RETRO Het universum is veroverd, de Melkweg is leeggehaald en de mensheid maakt zich op om verder te trekken. Maar dan dient een nieuwe vijand zich aan: de Collectors. Buitenaardse wezens die niets anders doen dan planeet na planeet vernietigen. Niets en niemand kan ze stoppen... We schrijven 3043... Als talloze planeten in handen zijn gevallen van de Collectors weten de interstellaire federaties eindelijk de moed op te brengen om terug te vechten. Het nieuws dat er onderlinge conflicten zijn in de gelederen van de Collectors is reden genoeg om aan te nemen dat het buitenaardse ras toch niet zo onkwetsbaar is als werd gedacht. Drie mensen een ex-gevangene van de Collectors, een roekeloze priester van de Church of the Stars en een uiterst bekwame huurling wordt verzocht orde op zaken te stellen. De missie die de bewoners van de Melkweg nieuwe hoop moet geven gaat van start: Operatie Vade Retro!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024564064
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1212013 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Beschrijving

MARKUS HEITZ, COLLECTOR 2: OPERATIE VADE RETRO

Het universum is veroverd, de Melkweg is leeggehaald en de mensheid maakt zich op om verder te trekken. Maar dan dient een nieuwe vijand zich aan: de Collectors. Buitenaardse wezens die niets anders doen dan planeet na planeet vernietigen. Niets en niemand kan ze stoppen...

We schrijven 3043...

Als talloze planeten in handen zijn gevallen van de Collectors weten de interstellaire federaties eindelijk de moed op te brengen om terug te vechten. Het nieuws dat er onderlinge conflicten zijn in de gelederen van de Collectors is reden genoeg om aan te nemen dat het buitenaardse ras toch niet zo onkwetsbaar is als werd gedacht.

Drie mensen een ex-gevangene van de Collectors, een roekeloze priester van de Church of the Stars en een uiterst bekwame huurling wordt verzocht orde op zaken te stellen.

De missie die de bewoners van de Melkweg nieuwe hoop moet geven gaat van start: Operatie Vade Retro!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024564064
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2013
Bestandsgrootte
1212013 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432