Commandant Konijn (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Michel Maas

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Commandant Konijn is een roman over een verslaggever die verlangt naar het échte leven, op de rand van de vulkaan, steeds weer op zoek naar de kick en adrenaline van de oorlog. Als hij er het minst op verdacht is, wordt hij geraakt door een kogel en ontsnapt hij ternauwernood aan de dood. De kogel werkt als de befaamde madeleine van Proust, en activeert zijn geheugen. Hij keert terug naar Kosovo. In dit land, waar alles anders is, breekt de oorlog uit en is hij gedwongen het bizarre verhaal waarin hij verzeild is geraakt helemaal tot het einde te leven.Commandant Konijn is een literair, rauw en snel verteld verhaal met onverwacht zachte kanten, over een man die door zijn heimelijke oorlogsverslaving wegdrijft van zijn oude wereld en een nieuwe liefde vindt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michel Maas
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023499305
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2017
Bestandsgrootte
1010346 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
282

Beschrijving

Commandant Konijn is een roman over een verslaggever die verlangt naar het échte leven, op de rand van de vulkaan, steeds weer op zoek naar de kick en adrenaline van de oorlog. Als hij er het minst op verdacht is, wordt hij geraakt door een kogel en ontsnapt hij ternauwernood aan de dood. De kogel werkt als de befaamde madeleine van Proust, en activeert zijn geheugen. Hij keert terug naar Kosovo. In dit land, waar alles anders is, breekt de oorlog uit en is hij gedwongen het bizarre verhaal waarin hij verzeild is geraakt helemaal tot het einde te leven.
Commandant Konijn is een literair, rauw en snel verteld verhaal met onverwacht zachte kanten, over een man die door zijn heimelijke oorlogsverslaving wegdrijft van zijn oude wereld en een nieuwe liefde vindt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michel Maas
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023499305
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2017
Bestandsgrootte
1010346 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
282