Complete theorie opleiding voor het autorijbewijs

het theorieboek voor het CBR theorie-examen onderverdeeld in de 25 CBR categorieen het vragenboek voor het CBR theorie-examen met 12 complete theorie-examens

Prijs € 69,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze complete theorieset bestaat uit een theorieboek, een examenboek, een motivatieboekje en een 10-urige internet training.Autotheorie leren met compacte en heldere lessen.Het lesboek "Theorie leren auto" is samengesteld volgens de 25 CBR examencategorieën en gebaseerd op de meest recente wijzigingen en richtlijnen. Dat betekent dat ook alle nieuwe examenonderdelen uitgebreid aan bod komen.(Paperback 192 pagina's met illustraties en foto's)Theorieexamens oefenen op een effectieve, duidelijke manier.Het theorieexamenboek sluit naadloos aan op het lesboek en bestaat uit twaalf complete en realistische oefenexamens. Met vragen waarin de nieuwste CBR exameneisen zijn verwerkt. De examenindeling is helemaal volgens de normen van het CBR.(Paperback 112 pagina's met foto's)Een motivatieboek vol antwoorden en uitgebreide uitleg.Aan een antwoordenboek met alleen maar antwoorden hebt u niets. Want als u iets fout hebt, wilt u ook weten waarom. Daarom heet het antwoordboek 'motivatieboek'. Bij het antwoord op elke vraag uit het examenboek vindt u uitgebreide en helder geschreven motivaties. (Selfcover 52 pagina's)Online examentraining. Voor 100% zekerheid.Als extra combineren we het boekenpakket met een internetexamentraining van 10 uur, die we dagelijks updaten. Zo weet u 100% zeker dat u zich perfect voorbereidt op het echte examen. De werking van de online theorieexamens is zelfs gelijk aan die van het CBR!(Kaart met code, geschikt voor alle moderne browsers met Flash)

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Lens Media B.V.
ISBN
9789490797096
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deze complete theorieset bestaat uit een theorieboek, een examenboek, een motivatieboekje en een 10-urige internet training.

Autotheorie leren met compacte en heldere lessen.
Het lesboek "Theorie leren auto" is samengesteld volgens de 25 CBR examencategorieën en gebaseerd op de meest recente wijzigingen en richtlijnen. Dat betekent dat ook alle nieuwe examenonderdelen uitgebreid aan bod komen.
(Paperback 192 pagina's met illustraties en foto's)

Theorieexamens oefenen op een effectieve, duidelijke manier.
Het theorieexamenboek sluit naadloos aan op het lesboek en bestaat uit twaalf complete en realistische oefenexamens. Met vragen waarin de nieuwste CBR exameneisen zijn verwerkt. De examenindeling is helemaal volgens de normen van het CBR.
(Paperback 112 pagina's met foto's)

Een motivatieboek vol antwoorden en uitgebreide uitleg.
Aan een antwoordenboek met alleen maar antwoorden hebt u niets. Want als u iets fout hebt, wilt u ook weten waarom. Daarom heet het antwoordboek 'motivatieboek'. Bij het antwoord op elke vraag uit het examenboek vindt u uitgebreide en helder geschreven motivaties.
(Selfcover 52 pagina's)

Online examentraining. Voor 100% zekerheid.
Als extra combineren we het boekenpakket met een internetexamentraining van 10 uur, die we dagelijks updaten. Zo weet u 100% zeker dat u zich perfect voorbereidt op het echte examen. De werking van de online theorieexamens is zelfs gelijk aan die van het CBR!
(Kaart met code, geschikt voor alle moderne browsers met Flash)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Lens Media B.V.
ISBN
9789490797096
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig