Copy & Concept

prikkels voor reclamemakers

Prijs € 45,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bert Thobokholt, Barry de Waal, Martin Westbeek

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Prikkels voor reclamemakers Deze derde en geheel vernieuwde editie bevat vele nieuwe cases, verbeteringen en aanvullingen. Copy & Concept werd al als een must have door de reclame vakpers aangeprezen. Deze nieuwe editie maakt dit Nederlandse handboek voor conceptontwikkeling en copywriting totaal onontkoombaar voor iedereen die werkt in reclame en communicatie. Probeer het maar eens. Een campagne maken die doelgroepgericht is, onderscheidend, zo simpel dat iedereen achteraf zegt dat hij het ook had kunnen verzinnen (maar dat is niet gebeurd). Dit handboek helpt de lezer en inspireert hem om zulke campagnes te maken. Tegelijkertijd is het een studieboek, waarin studenten en junioren stap voor stap ervaren hoe creatieve en effectieve companyconcepten ontwikkeld worden, en hoe die concepten worden door vertaald in messcherpe copy. Het boek volgt het creatieve proces zoals dat in de beroepspraktijk verloopt: van conceptontwikkeling tot copywriting. Dankzij de actuele cases (ter beschikking gesteld door de meest vooraanstaande reclame- en communicatiebureaus van Nederland) vullen theorie en praktijk elkaar uitstekend aan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert Thobokholt, Barry de Waal, Martin Westbeek
Uitgever
BIS Publishers BV
ISBN
9789063692544
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
303

Beschrijving

Prikkels voor reclamemakers
Deze derde en geheel vernieuwde editie bevat vele nieuwe cases, verbeteringen en aanvullingen.
Copy & Concept werd al als een must have door de reclame vakpers aangeprezen. Deze nieuwe editie maakt dit Nederlandse handboek voor conceptontwikkeling en copywriting totaal onontkoombaar voor iedereen die werkt in reclame en communicatie.
Probeer het maar eens. Een campagne maken die doelgroepgericht is, onderscheidend, zo simpel dat iedereen achteraf zegt dat hij het ook had kunnen verzinnen (maar dat is niet gebeurd).
Dit handboek helpt de lezer en inspireert hem om zulke campagnes te maken.
Tegelijkertijd is het een studieboek, waarin studenten en junioren stap voor
stap ervaren hoe creatieve en effectieve companyconcepten ontwikkeld worden, en hoe die concepten worden door vertaald in messcherpe copy. Het boek volgt het creatieve proces zoals dat in de beroepspraktijk verloopt: van conceptontwikkeling tot copywriting. Dankzij de actuele cases (ter beschikking gesteld door de meest vooraanstaande reclame- en communicatiebureaus van Nederland) vullen theorie en praktijk elkaar uitstekend aan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert Thobokholt, Barry de Waal, Martin Westbeek
Uitgever
BIS Publishers BV
ISBN
9789063692544
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
303

Pak mee!