Culinair Sardinië

een eerlijke en eenvoudige eilandkeuken

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Loes Janssen Miraglia

Hardback | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nadat zij de Siciliaanse keuken van haar geheimen heeft ontdaan, stort Loes Janssen Miraglia zich in haar nieuwe boek op de Sardijnse keuken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Loes Janssen Miraglia
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045200545
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Ontdek de culinaire pracht van een onontdekt eiland!

Nadat zij de Siciliaanse keuken van haar geheimen heeft ontdaan, stort Loes Janssen Miraglia zich in haar nieuwe boek op de Sardijnse keuken. De culinaire specialiteiten van deze tot op heden onontdekte Italiaanse eilandkeuken zijn van oudsher sterk beïnvloed door herders en boeren: veel geroosterd vlees, kazen, wilde kruiden en gedroogd brood dat de herders opgerold meenamen op hun eenzame omzwervingen in de bergen. Maar behalve deze cucina pastorale kent Sardinië ook een cucina marinara met talrijke visspecialiteiten. Vanzelfsprekend ontbreken ook originele pasta's, soepen, groentegerechten en zoete lekkernijen in vele soorten en smaken niet.

Net zoals voor haar met een Gourmand Award bekroonde boek Sicilicious heeft Janssen Miraglia voor Culinair Sardinië onderzoek gedaan naar de ontstaansgeschiedenis van de receptuur, de sagen en legenden die aan bijzondere gerechten ten grondslag liggen en de traditionele wijze van bereiden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Loes Janssen Miraglia
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045200545
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Pak mee!