Da's pas koken: Curry

Prijs € 4,99

Uitverkocht

Hardback | November 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek bevat de meest uiteenlopende currygerechten. Ga ermee aan de slag en raak verliefd op het Indiase smakenpalet. Kerrie vindt zijn oorsprong in het Indiase subcontinent, maar het is niet zo dat al het Indiase eten bereid wordt met het gele kerriepoeder zoals wij dat hier kennen. De aromatische basis voor een reeks verschillende gerechten bekend als 'curry's' wordt gevormd door de saus bereid met een subtiele combinatie van kruiden en specerijen die een scala aan mogelijkheden bieden om de smaak en het aroma van gerechten met kip, lamsvlees, vis en schaaldieren, groenten en vegetarische gerechten iedere keer weer anders te intensiveren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Rebo Productions
ISBN
9789036620871
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek bevat de meest uiteenlopende currygerechten. Ga ermee aan de slag en raak verliefd op het Indiase smakenpalet. Kerrie vindt zijn oorsprong in het Indiase subcontinent, maar het is niet zo dat al het Indiase eten bereid wordt met het gele kerriepoeder zoals wij dat hier kennen. De aromatische basis voor een reeks verschillende gerechten bekend als 'curry's' wordt gevormd door de saus bereid met een subtiele combinatie van kruiden en specerijen die een scala aan mogelijkheden bieden om de smaak en het aroma van gerechten met kip, lamsvlees, vis en schaaldieren, groenten en vegetarische gerechten iedere keer weer anders te intensiveren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Rebo Productions
ISBN
9789036620871
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!