Daar zijn woorden voor

een keuze uit de gedichten

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Toon Tellegen

Hardback | April 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

TOON TELLEGEN DAAR ZIJN WOORDEN VOORVoor deze bloemlezing maakte Toon Tellegen zelf een keuze uit zijn poëzie. Zonder dat hij ooit suggereert de waarheid in pacht te hebben, dicht hij over thema's als leven en dood. De mens zoals die in zijn gedichten naar voren komt is er een van vallen en opstaan, een van steeds nieuwe pogingen tot geluk. Deze uitgave is een herziene en uitgebreide editie van Daar zijn woorden voor, zoals die in 2005 als Rainbow Pocket is verschenen.'De poëzie van Tellegen is hartverwarmend en troostrijk." NRC HandelsbladToon Tellegen (Brielle, 1941) is bekend als schrijver van poëzie en proza. Sinds hij in 1977 debuteerde als dichter publiceerde hij zo'n twintig bundels. In 1993 werd hij voor zijn poëzie onderscheiden met de Jan Campert-prijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Toon Tellegen
Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
ISBN
9789041740458
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

TOON TELLEGEN DAAR ZIJN WOORDEN VOOR
Voor deze bloemlezing maakte Toon Tellegen zelf een keuze uit zijn poëzie. Zonder dat hij ooit suggereert de waarheid in pacht te hebben, dicht hij over thema's als leven en dood. De mens zoals die in zijn gedichten naar voren komt is er een van vallen en opstaan, een van steeds nieuwe pogingen tot geluk. Deze uitgave is een herziene en uitgebreide editie van Daar zijn woorden voor, zoals die in 2005 als Rainbow Pocket is verschenen.
'De poëzie van Tellegen is hartverwarmend en troostrijk." NRC Handelsblad
Toon Tellegen (Brielle, 1941) is bekend als schrijver van poëzie en proza. Sinds hij in 1977 debuteerde als dichter publiceerde hij zo'n twintig bundels. In 1993 werd hij voor zijn poëzie onderscheiden met de Jan Campert-prijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Toon Tellegen
Uitgever
Uitgeverij Rainbow bv
ISBN
9789041740458
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Pak mee!