Daemonium

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Johan Deseyn

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een adembenemende zoektocht naar pijnlijke maar onontkoombare waarheden…Daemonium: Het Rijk der Demonen… én de naam van een verborgen genootschap van vijf mediums in staat demonen op te roepen en te controleren. Hun bedoelingen zijn verre van eerlijk. Zij sommeren een kwaadaardige demon die zich echter niet laat terugroepen. Dat verplicht hen iemand in te schakelen die om een duistere reden op afstand werd gehouden. Het wordt een moeilijke samenwerking met verrassende en verstrekkende gevolgen voor alle partijen… Het tiende boek van Johan Deseyn (1959). Niet alleen het aantal fans stijgt, ook de vele positieve kritieken erkennen de diepe menselijkheid in een unieke combinatie met fenomenale spanning in elk van zijn tien boeken, waaronder acht volwaardige romans. Een decennium van intense inzet wordt met dit nieuwe boek bekroond.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johan Deseyn
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789079552399
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
454

Beschrijving

Een adembenemende zoektocht naar pijnlijke maar onontkoombare waarheden…

Daemonium: Het Rijk der Demonen… én de naam van een verborgen genootschap van vijf mediums in staat demonen op te roepen en te controleren. Hun bedoelingen zijn verre van eerlijk. Zij sommeren een kwaadaardige demon die zich echter niet laat terugroepen. Dat verplicht hen iemand in te schakelen die om een duistere reden op afstand werd gehouden. Het wordt een moeilijke samenwerking met verrassende en verstrekkende gevolgen voor alle partijen…

Het tiende boek van Johan Deseyn (1959). Niet alleen het aantal fans stijgt, ook de vele positieve kritieken erkennen de diepe menselijkheid in een unieke combinatie met fenomenale spanning in elk van zijn tien boeken, waaronder acht volwaardige romans. Een decennium van intense inzet wordt met dit nieuwe boek bekroond.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johan Deseyn
Uitgever
Kramat, uitgeverij
ISBN
9789079552399
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
454