Dag/Nacht (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Paul Auster

EPUB met digitaal watermerk | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dag/Nacht verbindt twee metafysische romans die elkaar spiegelen en verrijken: twee mannen, opgesloten in een kamer, de een hyperbewust van zijn bestaan, de ander vastberaden om te ontsnappen in zijn slaap. In Op reis in het scriptorium ontwaakt de oude man meneer Blanco in een kamer waarin overal cameras en microfoons hangen. Al zijn acties worden geregistreerd. Wanneer hij doorheeft dat hij opgesloten is, begint hij maar te lezen in het manuscript dat op het bureau ligt.Man in het duister vertelt het verhaal van August Brill die in het huis van zijn dochter herstelt van een auto-ongeluk. Hij kan de slaap niet vatten en dus vertelt hij zichzelf verhalen om niet te hoeven denken aan de dood van zijn vrouw en de verschrikkelijke moord op de vriend van zijn kleindochter. In deze twee kleine, filosofische meesterwerken zoekt Paul Auster naar antwoord op de grote levensvragen

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Auster
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023488996
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
955985 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
214

Beschrijving

Dag/Nacht verbindt twee metafysische romans die elkaar spiegelen en verrijken: twee mannen, opgesloten in een kamer, de een hyperbewust van zijn bestaan, de ander vastberaden om te ontsnappen in zijn slaap.
In Op reis in het scriptorium ontwaakt de oude man meneer Blanco in een kamer waarin overal cameras en microfoons hangen. Al zijn acties worden geregistreerd. Wanneer hij doorheeft dat hij opgesloten is, begint hij maar te lezen in het manuscript dat op het bureau ligt.
Man in het duister vertelt het verhaal van August Brill die in het huis van zijn dochter herstelt van een auto-ongeluk. Hij kan de slaap niet vatten en dus vertelt hij zichzelf verhalen om niet te hoeven denken aan de dood van zijn vrouw en de verschrikkelijke moord op de vriend van zijn kleindochter.

In deze twee kleine, filosofische meesterwerken zoekt Paul Auster naar antwoord op de grote levensvragen

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Auster
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023488996
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
955985 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
214