Dag Sanne

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Marjan van den Berg

Paperback | September 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sannes leven kent nauwelijks momenten van rust, ook nu beleeft ze van alles. Reina vertrekt met het hele gezin naar het buitenland, Sanne zonder werk achterlatend. Als ook echtgenoot Frank dan geheel onverwacht zijn baan verliest, lijkt het leven donkergrijs. Toch lukt het Sanne om de moed erin te houden en Frank uit zijn depressie te trekken. Samen gaan ze op zoek naar een nieuwe levensvervulling; ze kopen een camping! Frank gaat vol energie aan de slag en Sanne probeert de draden van haar oude en nieuwe leven met elkaar te verbinden. Ondertussen zorgt zoon Wichard voor een dubbelzinnige verrassing, lijkt vriendin Yvonne eindelijk het geluk te vinden en veroorzaakt zus Cathy de nodige opwinding. De belevenissen van Sanne zijn verdrietig, vermakelijk, hartverwarmend, hilarisch en vol onvoorziene wendingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marjan van den Berg
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789047505778
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Sannes leven kent nauwelijks momenten van rust, ook nu beleeft ze van alles. Reina vertrekt met het hele gezin naar het buitenland, Sanne zonder werk achterlatend. Als ook echtgenoot Frank dan geheel onverwacht zijn baan verliest, lijkt het leven donkergrijs. Toch lukt het Sanne om de moed erin te houden en Frank uit zijn depressie te trekken. Samen gaan ze op zoek naar een nieuwe levensvervulling; ze kopen een camping!
Frank gaat vol energie aan de slag en Sanne probeert de draden van haar oude en nieuwe leven met elkaar te verbinden. Ondertussen zorgt zoon Wichard voor een dubbelzinnige verrassing, lijkt vriendin Yvonne eindelijk het geluk te vinden en veroorzaakt zus Cathy de nodige opwinding.

De belevenissen van Sanne zijn verdrietig, vermakelijk, hartverwarmend, hilarisch en vol onvoorziene wendingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marjan van den Berg
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789047505778
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!