Dagen van inkeer (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

A.M. Homes

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Dagen van inkeer schrijft A.M. Homes met de voor haar zo kenmerkende humor en compassie over het moderne leven. Bijna dertig jaar na het verschijnen van haar debuutbundel De veiligheid der dingen weet ze ook nu opnieuw de oppervlakkigheid en hypocrisie van Amerika bloot te leggen, zonder daarbij het menselijk aspect uit het oog te verliezen. Zo komen in het titelverhaal twee oude vrienden elkaar weer tegen tijdens een congres over genocide - zowel op spiritueel als fysiek vlak herontdekken ze elkaar en ze vinden troost in aloude tradities. In het satirische 'Een prijs voor iedere speler' wordt een man genomineerd voor het presidentschap terwijl hij boodschappen doet met zijn gezin. En in 'Hallo allemaal' schrijft Homes over een familie die zich volledig richt op uiterlijk vertoon, uit angst om hun gevoelens te moeten onderzoeken. Dagen van inkeer is het eerste nieuwe werk van Homes sinds het bekroonde Vergeef ons en een belangwekkende toevoeging aan het oeuvre van een moedige, visionaire auteur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.M. Homes
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403129808
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
781586 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
195

Beschrijving

In Dagen van inkeer schrijft A.M. Homes met de voor haar zo kenmerkende humor en compassie over het moderne leven. Bijna dertig jaar na het verschijnen van haar debuutbundel De veiligheid der dingen weet ze ook nu opnieuw de oppervlakkigheid en hypocrisie van Amerika bloot te leggen, zonder daarbij het menselijk aspect uit het oog te verliezen. Zo komen in het titelverhaal twee oude vrienden elkaar weer tegen tijdens een congres over genocide - zowel op spiritueel als fysiek vlak herontdekken ze elkaar en ze vinden troost in aloude tradities. In het satirische 'Een prijs voor iedere speler' wordt een man genomineerd voor het presidentschap terwijl hij boodschappen doet met zijn gezin. En in 'Hallo allemaal' schrijft Homes over een familie die zich volledig richt op uiterlijk vertoon, uit angst om hun gevoelens te moeten onderzoeken.
Dagen van inkeer is het eerste nieuwe werk van Homes sinds het bekroonde Vergeef ons en een belangwekkende toevoeging aan het oeuvre van een moedige, visionaire auteur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.M. Homes
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403129808
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2018
Bestandsgrootte
781586 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
195