Dagen van liefde (e-Book)

het overlijden van een goede vriend zet Fiona’s leven volledig op zijn kop

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Catherine Cookson

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pas na de drukbezochte begrafenis van Davey Love beseft Fiona Bailey hoezeer ze hem zal missen. Fiona leerde hem kennen doordat haar zoon bevriend raakte met Daveys zoon Sammy. Ondanks haar aanvankelijke twijfels en vooroordelen over deze ruwe Ier en zijn onhandelbare zoon, ontdekte ze in de loop der jaren kwaliteiten in de vader die haar eerder niet waren opgevallen, en merkte ze dat ze goed met Davey kon praten en lachen.   Nu Davey er niet meer is wacht Fiona een nieuwe uitdaging. Zij en haar man hebben beloofd Sammy in hun gezin op te nemen en voor hem te zorgen. Het zal niet meevallen om dat soepel te laten verlopen. Kan Fiona wel rekenen op de steun van haar man, of zal hij zich verschuilen achter het vele werk voor zijn bouwbedrijf en haar opzadelen met de conflicten die onherroepelijk zullen ontstaan?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Catherine Cookson
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460236709
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
442414 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
289

Beschrijving

Pas na de drukbezochte begrafenis van Davey Love beseft Fiona Bailey hoezeer ze hem zal missen. Fiona leerde hem kennen doordat haar zoon bevriend raakte met Daveys zoon Sammy. Ondanks haar aanvankelijke twijfels en vooroordelen over deze ruwe Ier en zijn onhandelbare zoon, ontdekte ze in de loop der jaren kwaliteiten in de vader die haar eerder niet waren opgevallen, en merkte ze dat ze goed met Davey kon praten en lachen.

 

Nu Davey er niet meer is wacht Fiona een nieuwe uitdaging. Zij en haar man hebben beloofd Sammy in hun gezin op te nemen en voor hem te zorgen. Het zal niet meevallen om dat soepel te laten verlopen. Kan Fiona wel rekenen op de steun van haar man, of zal hij zich verschuilen achter het vele werk voor zijn bouwbedrijf en haar opzadelen met de conflicten die onherroepelijk zullen ontstaan?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Catherine Cookson
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460236709
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
442414 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
289