Darlah (e-Book)

172 uur op de maan

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Johan Harstad

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

nasa organiseert een wereldwijde loterij: drie jongeren mogen een week, 172 uur, naar de maan. De gelukkige winnaars zijn Midori uit Tokio, Antoine uit Frankrijk en Mia uit Noorwegen. Terwijl deze drie zich opmaken voor de ruimtereis, raakt in een bejaardentehuis in Miami een oude man in paniek. Door zijn jarenlange post op een geheime luchtmachtbasis weet hij dat een nieuwe maanreis het einde van alles kan betekenen. Uit alle macht probeert hij de wereld te waarschuwen, maar het aftellen is al begonnen.Johan Harstad schreef deze beklemmende pageturner als hommage aan films als Alien, Invasion of the Body Snatchers en Solaris. Het resultaat is een loeispannende roman met een onvergetelijk einde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johan Harstad
Uitgever
Podium
ISBN
9789057599736
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2019
Bestandsgrootte
6413627 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Beschrijving

nasa organiseert een wereldwijde loterij: drie jongeren mogen een week, 172 uur, naar de maan. De gelukkige winnaars zijn Midori uit Tokio, Antoine uit Frankrijk en Mia uit Noorwegen. Terwijl deze drie zich opmaken voor de ruimtereis, raakt in een bejaardentehuis in Miami een oude man in paniek. Door zijn jarenlange post op een geheime luchtmachtbasis weet hij dat een nieuwe maanreis het einde van alles kan betekenen. Uit alle macht probeert hij de wereld te waarschuwen, maar het aftellen is al begonnen.
Johan Harstad schreef deze beklemmende pageturner als hommage aan films als Alien, Invasion of the Body Snatchers en Solaris. Het resultaat is een loeispannende roman met een onvergetelijk einde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johan Harstad
Uitgever
Podium
ISBN
9789057599736
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2019
Bestandsgrootte
6413627 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287