Dat ben ik allemaal vergeten (e-Book)

Prijs € 8,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Su Meck, Daniel de Visé

EPUB met digitaal watermerk | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mensen herinneren zich hun jeugd. Ik niet. Mensen weten wanneer ze jarig zijn en hoe oud ze zijn. Ik wist geen van beide en zei gewoon het eerste dat in me opkwam. Mensen weten hoe ze hun veters moeten strikken. Ik kon dat niet. Mensen kunnen lezen en schrijven. Maar ik? Niet echt. Moeders vertellen hun kinderen wat ze moeten doen en hoe ze zich moeten gedragen. Mijn kinderen moesten mij leren wat ik moest doen.Su Meck is 22 jaar als een plafondventilator op haar hoofd valt. Ze wordt wakker in het ziekenhuis en herinnert zich helemaal niks. Niet wie ze is of waar ze woont. Niet dat ze getrouwd is met Jim en twee zoontjes heeft, Benjamin en Patrick.Wat uitzonderlijk is: haar geheugen komt niet meer terug. Ook haar kortetermijngeheugen is aangetast. Dikwijls vraagt ze zich af: wie zijn die mensen en wat verwachten ze van mij? Maar Su is een doorzetter. Ze leert alles opnieuw en gaat zelfs samen met haar jongste kind naar school.Dat ben ik allemaal vergeten is het inspirerende verhaal van een vrouw met geheugenverlies die helemaal opnieuw moet beginnen.Vanaf nul.Ze is nu, zoals haar man zegt, Su 2.0.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Su Meck, Daniel de Visé
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044347319
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
802091 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Mensen herinneren zich hun jeugd. Ik niet. Mensen weten wanneer ze jarig zijn en hoe oud ze zijn. Ik wist geen van beide en zei gewoon het eerste dat in me opkwam. Mensen weten hoe ze hun veters moeten strikken. Ik kon dat niet. Mensen kunnen lezen en schrijven. Maar ik? Niet echt. Moeders vertellen hun kinderen wat ze moeten doen en hoe ze zich moeten gedragen. Mijn kinderen moesten mij leren wat ik moest doen.

Su Meck is 22 jaar als een plafondventilator op haar hoofd valt. Ze wordt wakker in het ziekenhuis en herinnert zich helemaal niks. Niet wie ze is of waar ze woont. Niet dat ze getrouwd is met Jim en twee zoontjes heeft, Benjamin en Patrick.

Wat uitzonderlijk is: haar geheugen komt niet meer terug. Ook haar kortetermijngeheugen is aangetast. Dikwijls vraagt ze zich af: wie zijn die mensen en wat verwachten ze van mij? Maar Su is een doorzetter. Ze leert alles opnieuw en gaat zelfs samen met haar jongste kind naar school.

Dat ben ik allemaal vergeten is het inspirerende verhaal van een vrouw met geheugenverlies die helemaal opnieuw moet beginnen.
Vanaf nul.
Ze is nu, zoals haar man zegt, Su 2.0.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Su Meck, Daniel de Visé
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044347319
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
802091 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig