De Al-Qaedaconnectie Deel 2

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rolf Osterberg

Paperback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De wereld is in rep en roer. Israël is in het nauw gedreven, de CIA zit bovenop de ontwikkelingen en Nederland wordt onverbiddelijk meegezogen in de geweldsspiraal. De onbekende groepering de Mohammeds Warriors heeft een nieuwe aanslag in Nederland aangekondigd, maar welk doel hebben ze voor ogen? Het koninklijk huis, het Grachtenfestival, de Westerscheldetunnel? Het is de "denktank", bestaande uit politie-officier Hans Buurman, NCTB-medewerker Cas van Daelen en Mossadanalist Albert Kooistra, er alles aan gelegen die tweede aanslag te voorkomen.Al Qaeda's superterrorist Fahjeed Rashwan speelt echter een duivels spel. Wat is de rol daarin van Rejhana, en van Latif? En van De Algerijn, de Tsjetjeen en Ismaïl Turkut? Lees het in het deel 2 van "De Al-Qaedaconnectie"!* * *Rolf Österberg heeft een Nederlandse vader en een Zweedse moeder. Hij woonde een deel van zijn leven in Nederland waar hij al jong als vrijwilliger het leger in ging en een aantal jaren doorbracht bij het Korps Commandotroepen. Momenteel is hij fulltime schrijver en woont weer in Zweden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rolf Osterberg
Uitgever
Celtica Publishing
ISBN
9789491300271
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
406

Beschrijving

De wereld is in rep en roer. Israël is in het nauw gedreven, de CIA zit bovenop de ontwikkelingen en Nederland wordt onverbiddelijk meegezogen in de geweldsspiraal.

De onbekende groepering de Mohammeds Warriors heeft een nieuwe aanslag in Nederland aangekondigd, maar welk doel hebben ze voor ogen? Het koninklijk huis, het Grachtenfestival, de Westerscheldetunnel? Het is de "denktank", bestaande uit politie-officier Hans Buurman, NCTB-medewerker Cas van Daelen en Mossadanalist Albert Kooistra, er alles aan gelegen die tweede aanslag te voorkomen.

Al Qaeda's superterrorist Fahjeed Rashwan speelt echter een duivels spel. Wat is de rol daarin van Rejhana, en van Latif? En van De Algerijn, de Tsjetjeen en Ismaïl Turkut?

Lees het in het deel 2 van "De Al-Qaedaconnectie"!

* * *

Rolf Österberg heeft een Nederlandse vader en een Zweedse moeder. Hij woonde een deel van zijn leven in Nederland waar hij al jong als vrijwilliger het leger in ging en een aantal jaren doorbracht bij het Korps Commandotroepen. Momenteel is hij fulltime schrijver en woont weer in Zweden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rolf Osterberg
Uitgever
Celtica Publishing
ISBN
9789491300271
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
406

Pak mee!