De andere helft leeft

Prijs € 4,95

Uitverkocht

Sophie Hannah

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Hannah's psychologische thrillers zijn buitengewoon goede en zieke schetsen van menselijk bederf.' NRC HandelsbladRuth Bussey weet wat het is om in de fout te gaan en gekwetst te worden. Ze heeft ooit iets gedaan waar ze spijt van heeft en dat is haar bijna noodlottig geworden. Nu probeert Ruth haar leven weer op te bouwen en ze heeft de liefde gevonden.Aidan Seed is ook getekend door zijn verleden en wil daarover niet praten. Totdat hij op een dag besluit Ruth in vertrouwen te nemen. Hij vertelt haar dat hij jaren geleden iemand heeft vermoord: een vrouw genaamd Mary Trelease. Deze naam heeft Ruth eerder gehoord.Wanneer ze zich realiseert waarom die haar bekend voorkomt slaan de angst en verwarring toe, want de Mary Trelease die Ruth kent is springlevend.Sophie Hannah schrijft veelgeprezen psychologische thrillers, die in 24 landen worden uitgegeven. Zij debuteerde met 'Kleine meid' en vervolgens verschenen 'Gevarenzone', 'Moederziel', 'De andere helft leeft', 'De lege kamer' en 'Verborgen gebreken'.www.sophiehannah.com Over 'De andere helft leeft':'Een spannend web van psychologische misleiding.' Elle'Je wordt op de eerste bladzijde in je nekvel gegrepen en hardhandig de achtbaan in geduwd.' Glamour'De spanning is op de achtergrond altijd aanwezig, en laag voor laag wordt deze uitgepeld. Uiteindelijk komen alle verhaallijnen perfect bij elkaar.' Vrouwenthrillers.nl'Spanning en plot zijn fenomenaal, een zeer geslaagde én zeer gelaagde thriller.' Crimezone.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sophie Hannah
Uitgever
de Kern
ISBN
9789032514501
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
512

Beschrijving

'Hannah's psychologische thrillers zijn buitengewoon goede en zieke schetsen van menselijk bederf.' NRC Handelsblad

Ruth Bussey weet wat het is om in de fout te gaan en gekwetst te worden. Ze heeft ooit iets gedaan waar ze spijt van heeft en dat is haar bijna noodlottig geworden. Nu probeert Ruth haar leven weer op te bouwen en ze heeft de liefde gevonden.
Aidan Seed is ook getekend door zijn verleden en wil daarover niet praten. Totdat hij op een dag besluit Ruth in vertrouwen te nemen. Hij vertelt haar dat hij jaren geleden iemand heeft vermoord: een vrouw genaamd Mary Trelease. Deze naam heeft Ruth eerder gehoord.
Wanneer ze zich realiseert waarom die haar bekend voorkomt slaan de angst en verwarring toe, want de Mary Trelease die Ruth kent is springlevend.

Sophie Hannah schrijft veelgeprezen psychologische thrillers, die in 24 landen worden uitgegeven. Zij debuteerde met 'Kleine meid' en vervolgens verschenen 'Gevarenzone', 'Moederziel', 'De andere helft leeft', 'De lege kamer' en 'Verborgen gebreken'.
www.sophiehannah.com

Over 'De andere helft leeft':

'Een spannend web van psychologische misleiding.' Elle

'Je wordt op de eerste bladzijde in je nekvel gegrepen en hardhandig de achtbaan in geduwd.' Glamour

'De spanning is op de achtergrond altijd aanwezig, en laag voor laag wordt deze uitgepeld. Uiteindelijk komen alle verhaallijnen perfect bij elkaar.' Vrouwenthrillers.nl

'Spanning en plot zijn fenomenaal, een zeer geslaagde én zeer gelaagde thriller.' Crimezone.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sophie Hannah
Uitgever
de Kern
ISBN
9789032514501
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
512

Pak mee!