De baai van de flamingo's (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Sofia Caspari

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De boeken van Sofia Caspari zijn perfect voor de lezers van Sarah Lark en Leila Meacham. De baai van de flamingo's is haar tweede boek dat zich in het Argentinië van de negentiende eeuw afspeelt. Argentinië, 1876. De jonge weduwe Annelie hoopte met haar dochter Mina een nieuw leven op te bouwen, maar haar tweede echtgenoot is een bruut die haar mishandelt en kleineert. Als ook Mina het slachtoffer dreigt te worden van hun nieuwe familie, vinden de twee vrouwen de moed om hun leven in eigen hand te nemen. Ze vertrekken naar Buenos Aires, maar dat blijkt niet de veilige haven die zij zich hadden voorgesteld als hun paden zich kruisen met die van een op wraak beluste jonge vrouw. Sofia Caspari schreef eerder In het land van de koraalboom, dat zich ook in Argentinië afspeelt. Haar dikke, meeslepende romans staan garant voor vele uren leesplezier.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sofia Caspari
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789032514822
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
2033841 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
440

Beschrijving

De boeken van Sofia Caspari zijn perfect voor de lezers van Sarah Lark en Leila Meacham. De baai van de flamingo's is haar tweede boek dat zich in het Argentinië van de negentiende eeuw afspeelt. Argentinië, 1876. De jonge weduwe Annelie hoopte met haar dochter Mina een nieuw leven op te bouwen, maar haar tweede echtgenoot is een bruut die haar mishandelt en kleineert. Als ook Mina het slachtoffer dreigt te worden van hun nieuwe familie, vinden de twee vrouwen de moed om hun leven in eigen hand te nemen. Ze vertrekken naar Buenos Aires, maar dat blijkt niet de veilige haven die zij zich hadden voorgesteld als hun paden zich kruisen met die van een op wraak beluste jonge vrouw.

Sofia Caspari schreef eerder In het land van de koraalboom, dat zich ook in Argentinië afspeelt. Haar dikke, meeslepende romans staan garant voor vele uren leesplezier.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sofia Caspari
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789032514822
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
2033841 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
440