De beer (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Claire Cameron

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De vijfjarige Anna kampeert met haar ouders en tweejarige broertje Stick in de wildernis van Canada. Op een avond liggen de kinderen al in hun tent terwijl hun ouders nog buiten zijn als Anna schrikt van het geschreeuw van haar moeder. Een zwarte beer valt Annas ouders aan. Aangemoedigd door haar dodelijk gewonde moeder weet Anna zichzelf en haar kleine broertje in veiligheid te brengen. In de wilde natuur, zonder eten of drinken, zijn Anna en haar broertje helemaal alleen en volledig verward. Anna weet dat ze dapper moet zijn en dat ze moet wachten tot haar ouders terugkomen, zoals ze hebben beloofd. Klein maar krachtig en verteld met de indringende en pure stem van een vijfjarige, is De beer een pageturner over overleving en de kracht van familiebanden. Een verhaal dat je lang bijblijft. Claire Cameron is schrijver. Ze werkte eerder als wilderness instructor in een groot nationaal park in Canada. De beer is haar tweede roman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Claire Cameron
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023486091
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2015
Bestandsgrootte
981092 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De vijfjarige Anna kampeert met haar ouders en tweejarige broertje Stick in de wildernis van Canada. Op een avond liggen de kinderen al in hun tent terwijl hun ouders nog buiten zijn als Anna schrikt van het geschreeuw van haar moeder. Een zwarte beer valt Annas ouders aan. Aangemoedigd door haar dodelijk gewonde moeder weet Anna zichzelf en haar kleine broertje in veiligheid te brengen. In de wilde natuur, zonder eten of drinken, zijn Anna en haar broertje helemaal alleen en volledig verward. Anna weet dat ze dapper moet zijn en dat ze moet wachten tot haar ouders terugkomen, zoals ze hebben beloofd.

Klein maar krachtig en verteld met de indringende en pure stem van een vijfjarige, is De beer een pageturner over overleving en de kracht van familiebanden. Een verhaal dat je lang bijblijft.

Claire Cameron is schrijver. Ze werkte eerder als wilderness instructor in een groot nationaal park in Canada. De beer is haar tweede roman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Claire Cameron
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023486091
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2015
Bestandsgrootte
981092 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig