De belofte / 2 (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Dan Walsh, Gary Smalley

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

`De belofte is het tweede deel in de serie over de familie Anderson van Dan Walsh en Gary Smalley en het vervolg op `De dans . Tom Anderson is al vijf maanden werkloos, maar hij weet dat feit knap verborgen te houden voor zijn vrouw Jean. Elke dag verlaat hij s morgens het huis, alsof er niets is veranderd, en vult zijn dag met koffiedrinken en bezoekjes aan de bibliotheek. Hoelang kan hij de schijn nog ophouden? Jean voelt dat er iets aan de hand is en neemt afstand. Op een gegeven moment lijken de relatieproblemen, net als bij Toms ouders, hun huwelijk op te breken. Kunnen ze hun wederzijdse vertrouwen en liefde weer opbouwen als de waarheid boven tafel komt? In navolging van Karen Kingsbury s serie over de familie Baxter, begonnen Dan Walsh en Gary Smalley aan een eigen serie over een familie: de familie Anderson. In hun romans staat het herstel van relaties centraal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dan Walsh, Gary Smalley
Uitgever
Voorhoeve
ISBN
9789029722353
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
800862 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

`De belofte is het tweede deel in de serie over de familie Anderson van Dan Walsh en Gary Smalley en het vervolg op `De dans .
Tom Anderson is al vijf maanden werkloos, maar hij weet dat feit knap verborgen te houden voor zijn vrouw Jean. Elke dag verlaat hij s morgens het huis, alsof er niets is veranderd, en vult zijn dag met koffiedrinken en bezoekjes aan de bibliotheek. Hoelang kan hij de schijn nog ophouden?
Jean voelt dat er iets aan de hand is en neemt afstand. Op een gegeven moment lijken de relatieproblemen, net als bij Toms ouders, hun huwelijk op te breken. Kunnen ze hun wederzijdse vertrouwen en liefde weer opbouwen als de waarheid boven tafel komt?
In navolging van Karen Kingsbury s serie over de familie Baxter, begonnen Dan Walsh en Gary Smalley aan een eigen serie over een familie: de familie Anderson. In hun romans staat het herstel van relaties centraal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dan Walsh, Gary Smalley
Uitgever
Voorhoeve
ISBN
9789029722353
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
800862 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336