De beste papa van de hele wereld (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Eelco Rommes

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Misschien is hij wel de nieuwe Jan Wolkers,' De GelderlanderAls zijn vrouw zwanger raakt en Lennart overuren draait voor zijn veeleisende baas, eist het thuisfront steeds meer aandacht op. Verscheurd door ambities, liefde en onzekerheid struikelt hij van kantoor naar huis, van pufclub naar verloskundige. Lennart ondervindt dat je in het spitsuur van je leven beter beide handen aan het stuur kunt houden.De beste papa van de hele wereld is een onweerstaanbaar grappige en ontroerende roman over liefde, vader worden en de groeipijnen die daarbij horen. Ondanks zijn vele blunders - of misschien wel juist daardoor - weet Lennart keer op keer het hart van de lezer te winnen.Eelco Rommes is ontdekt via online schrijversplatform TenPages.com, waar hij als eerste en binnen een recordtijd van vijf dagen voldoende steun wist te krijgen voor zijn debuut. Met zijn vrouw en drie kinderen woont hij in bruisend Zeist, waar hij aan zijn tweede roman werkt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eelco Rommes
Uitgever
Mistral
ISBN
9789049953997
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
1432676 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Misschien is hij wel de nieuwe Jan Wolkers,' De Gelderlander

Als zijn vrouw zwanger raakt en Lennart overuren draait voor zijn veeleisende baas, eist het thuisfront steeds meer aandacht op. Verscheurd door ambities, liefde en onzekerheid struikelt hij van kantoor naar huis, van pufclub naar verloskundige. Lennart ondervindt dat je in het spitsuur van je leven beter beide handen aan het stuur kunt houden.

De beste papa van de hele wereld is een onweerstaanbaar grappige en ontroerende roman over liefde, vader worden en de groeipijnen die daarbij horen. Ondanks zijn vele blunders - of misschien wel juist daardoor - weet Lennart keer op keer het hart van de lezer te winnen.

Eelco Rommes is ontdekt via online schrijversplatform TenPages.com, waar hij als eerste en binnen een recordtijd van vijf dagen voldoende steun wist te krijgen voor zijn debuut. Met zijn vrouw en drie kinderen woont hij in bruisend Zeist, waar hij aan zijn tweede roman werkt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eelco Rommes
Uitgever
Mistral
ISBN
9789049953997
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
1432676 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256