De bijen (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Laline Paull

EPUB met digitaal watermerk | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Flora 717 is geboren in de laagste klasse van haar hiërarchische gemeenschap. Ze is een schoonmaakster, die alleen mag opruimen en de dode bijen uit haar bijenkast moet verwijderen. Werk en opoffering zijn de grootste deugden in de gemeenschap, en het aanbidden van de geliefde Koningin is de enige religie. Maar wanneer Flora de belangrijkste wet schendt en de vruchtbaarheid van de Koningin aan de kaak durft te stellen, brengt ze chaos in het rigide en ordelijke leven van de bijenkast. Haar instinct om te dienen en te offeren wordt overschaduwd door een diepere behoefte. Dit verlangen brengt haar in conflict met haar hart en geweten, en zal haar wereld voor altijd veranderen. Laline Paull is geboren in Engeland en van Indiase komaf. Ze studeerde Engels in Oxford en schrijft toneelstukken, filmscripts en televisieseries. De bijen is haar eerste roman. Ze woont aan zee met haar man, fotograaf Adrian Peacock, en haar drie kinderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laline Paull
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023486541
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1273567 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Flora 717 is geboren in de laagste klasse van haar hiërarchische gemeenschap. Ze is een schoonmaakster, die alleen mag opruimen en de dode bijen uit haar bijenkast moet verwijderen. Werk en opoffering zijn de grootste deugden in de gemeenschap, en het aanbidden van de geliefde Koningin is de enige religie. Maar wanneer Flora de belangrijkste wet schendt en de vruchtbaarheid van de Koningin aan de kaak durft te stellen, brengt ze chaos in het rigide en ordelijke leven van de bijenkast. Haar instinct om te dienen en te offeren wordt overschaduwd door een diepere behoefte. Dit verlangen brengt haar in conflict met haar hart en geweten, en zal haar wereld voor altijd veranderen.

Laline Paull is geboren in Engeland en van Indiase komaf. Ze studeerde Engels in Oxford en schrijft toneelstukken, filmscripts en televisieseries. De bijen is haar eerste roman. Ze woont aan zee met haar man, fotograaf Adrian Peacock, en haar drie kinderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laline Paull
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023486541
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1273567 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig