De brug der getijden; de scharlaken vloed / 3 (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

David Hair

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

David Hair - De Brug der Getijden - 3 De Scharlaken Vloed De Maanvloed is begonnen. Een golf van Rondiaanse legioenen overspoelt het oosten, moordend en plunderend in de naam van keizer Constant. Maar de Scytale van Corineus, de bron van ultieme magische kracht, is door de vingers van de keizer heen geglipt. Zijn inquisiteurs speuren bezeten naar het artefact, vastbesloten het in handen te krijgen voordat het wordt gevonden door hun vijanden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die hebben gezworen de cyclus van oorlogen voorgoed te beëindigen. Als helden komen ze echter niet erg geloofwaardig over: de mislukte magiër, de zigeunerdochter en het eenvoudige marktmeisje. 'Een nieuwe ster aan het fantasy-firmament. David Hair is de naam!' Tor.com 'Dit derde deel vertegenwoordigt moderne epische fantasy op z’n best.' Fantasy Book Critic

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Hair
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024566181
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
2111840 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

David Hair - De Brug der Getijden - 3 De Scharlaken Vloed

De Maanvloed is begonnen. Een golf van Rondiaanse legioenen overspoelt het oosten, moordend en plunderend in de naam van keizer Constant. Maar de Scytale van Corineus, de bron van ultieme magische kracht, is door de vingers van de keizer heen geglipt. Zijn inquisiteurs speuren bezeten naar het artefact, vastbesloten het in handen te krijgen voordat het wordt gevonden door hun vijanden.
Gelukkig zijn er ook nog mensen die hebben gezworen de cyclus van oorlogen voorgoed te beëindigen. Als helden komen ze echter niet erg geloofwaardig over: de mislukte magiër, de zigeunerdochter en het eenvoudige marktmeisje.

'Een nieuwe ster aan het fantasy-firmament. David Hair is de naam!' Tor.com

'Dit derde deel vertegenwoordigt moderne epische fantasy op z’n best.' Fantasy Book Critic

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Hair
Uitgever
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024566181
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
2111840 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig