De brug naar het eiland (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Julie Klassen

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘De brug naar het eiland’ van Julie Klassen is een historische roman boordevol romantiek en intrige, zoals we van Julie gewend zijn. Isabelle woont op Belle Island: een afgelegen eiland in de rivier de Thames. Het is een wereld op zich en Isabelle voelt zich er veilig. Maar ze wordt geplaagd door een terugkerende droom over een moord. Of is het een herinnering? Isabelle weet niet meer wat ze moet geloven, zeker niet wanneer ze te horen krijgt dat iemand die zij vertrouwde in Londen is vermoord. Advocaat Benjamin Brooker onderzoekt de mysterieuze moord en komt terecht op Belle Island. Zijn voornemen om nooit meer een knappe vrouw op haar woord te geloven, wordt meteen op de proef gesteld als hij Isabelle ontmoet, hoofdverdachte in de moordzaak. Zij beweert dat ze het eiland al in geen tien jaar heeft verlaten, maar kan hij haar geloven? En wat moet hij met de gevoelens die hij voor haar begint te ontwikkelen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julie Klassen
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029728461
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2020
Bestandsgrootte
5930198 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

‘De brug naar het eiland’ van Julie Klassen is een historische roman boordevol romantiek en intrige, zoals we van Julie gewend zijn.

Isabelle woont op Belle Island: een afgelegen eiland in de rivier de Thames. Het is een wereld op zich en Isabelle voelt zich er veilig. Maar ze wordt geplaagd door een terugkerende droom over een moord. Of is het een herinnering? Isabelle weet niet meer wat ze moet geloven, zeker niet wanneer ze te horen krijgt dat iemand die zij vertrouwde in Londen is vermoord.

Advocaat Benjamin Brooker onderzoekt de mysterieuze moord en komt terecht op Belle Island. Zijn voornemen om nooit meer een knappe vrouw op haar woord te geloven, wordt meteen op de proef gesteld als hij Isabelle ontmoet, hoofdverdachte in de moordzaak. Zij beweert dat ze het eiland al in geen tien jaar heeft verlaten, maar kan hij haar geloven? En wat moet hij met de gevoelens die hij voor haar begint te ontwikkelen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julie Klassen
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029728461
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2020
Bestandsgrootte
5930198 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig