De buitenkant van meneer Jules - grote letter uitgave

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Diane Broeckhoven

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als de bejaarde Alice de door haar man Jules gezette koffie ruikt, staat ze op. Dit ritueel herhaalt zich iedere dag. Tot ze hem op een ochtend levenloos aantreft in de sofa in de kamer. Terwijl Jules langzaam transformeert in een beeld dat uit marmer gehouwen lijkt, haalt Alice herinneringen op en zegt ze dingen tegen hem die ze niet eerder heeft kunnen of durven uitspreken. Ook de autistische buurjongen David raakt betrokken bij haar verwerkingsproces.Diane Broeckhoven publiceerde meer dan twintig jeugdboeken en vier romans voor volwassenen. De Duitse vertaling van dit boek - Ein Tag mit Herrn Jules - stond wekenlang in de bestseller-toptien van Der Spiegel en kende veel kritische bijval.Vertalingen in o.a. Italiaans en Frans volgden, alsmede een theaterbewerking en verfilming.‘Diane Broeckhoven maakt met woorden heel veel stil’ - De Morgen‘... een ingetogen, zowel liefdevolle als ironische vertelling’ - Der SpiegelGenre: novelle, 96 pagina’s € 16,95ISBN 978 9461010483

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Diane Broeckhoven
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461010483
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
91

Beschrijving

Als de bejaarde Alice de door haar man Jules gezette koffie ruikt, staat ze op. Dit ritueel herhaalt zich iedere dag. Tot ze hem op een ochtend levenloos aantreft in de sofa in de kamer. Terwijl Jules langzaam transformeert in een beeld dat uit marmer gehouwen lijkt, haalt Alice herinneringen op en zegt ze dingen tegen hem die ze niet eerder heeft kunnen of durven uitspreken. Ook de autistische buurjongen David raakt betrokken bij haar verwerkingsproces.
Diane Broeckhoven publiceerde meer dan twintig jeugdboeken en vier romans voor volwassenen. De Duitse vertaling van dit boek - Ein Tag mit Herrn Jules - stond wekenlang in de bestseller-toptien van Der Spiegel en kende veel kritische bijval.
Vertalingen in o.a. Italiaans en Frans volgden, alsmede een theaterbewerking en verfilming.
‘Diane Broeckhoven maakt met woorden heel veel stil’ - De Morgen
‘... een ingetogen, zowel liefdevolle als ironische vertelling’ - Der Spiegel
Genre: novelle, 96 pagina’s € 16,95
ISBN 978 9461010483

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Diane Broeckhoven
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461010483
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
91

Pak mee!