De buitenwereld (e-Book)

Prijs € 11,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jorge Franco

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Medellín, Colombia. Twee totaal verschillende werelden raken elkaar: die van de gefortuneerde Don Diego en zijn gezin, en die van bendeleider El Mono – ‘De Aap’. Aan de rand van de stad Medellín, omgeven door bomen en gehuld in mist, staat een kasteelachtig gebouw waar een blond meisje, Isolda, opgroeit. Haar vader, Don Diego, probeert zijn dochter hier te beschermen tegen de ruige buitenwereld. Jarenlang speelt zij eenzaam in de groene sprookjeswereld rond haar ‘kasteel’ – niet wetende dat een jongen uit een buitenwijk haar jarenlang bespied. Jaren later wordt Don Diego ontvoerd door bendeleider El Mono. Hij heeft Isolda’s vader echter niet alleen uit financieel gewin ontvoerd. El Mono koestert een romantische obsessie voor Isolda. De buitenwereld is een meesterlijke vertelling over de liefde en de dood. De filmische stijl van Jorge Franco is even hyperrealistisch en zinderend als poëtisch.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jorge Franco
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789402303506
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1498164 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Medellín, Colombia. Twee totaal verschillende werelden raken elkaar: die van de gefortuneerde Don Diego en zijn gezin, en die van bendeleider El Mono – ‘De Aap’.

Aan de rand van de stad Medellín, omgeven door bomen en gehuld in mist, staat een kasteelachtig gebouw waar een blond meisje, Isolda, opgroeit. Haar vader, Don Diego, probeert zijn dochter hier te beschermen tegen de ruige buitenwereld. Jarenlang speelt zij eenzaam in de groene sprookjeswereld rond haar ‘kasteel’ – niet wetende dat een jongen uit een buitenwijk haar jarenlang bespied.

Jaren later wordt Don Diego ontvoerd door bendeleider El Mono. Hij heeft Isolda’s vader echter niet alleen uit financieel gewin ontvoerd. El Mono koestert een romantische obsessie voor Isolda.

De buitenwereld is een meesterlijke vertelling over de liefde en de dood. De filmische stijl van Jorge Franco is even hyperrealistisch en zinderend als poëtisch.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jorge Franco
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789402303506
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1498164 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig