De cipier (e-Book)

Prijs € 11,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Luke Delaney

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Authentieke psychologische thriller voor fans van Mo Hayder en Peter JamesRechercheur Sean Corrigan voelt aan wat de misdadigers die hij op het spoor is tot hun gruweldaden drijft. Het is een gave die hem helpt bij zijn werk – en hem achtervolgt in zijn priveleven. Wanneer het lichaam van een bruut vermoorde vrouw in de bossen wordt gevonden, ontdekt Sean dat zij niet het enige slachtoffer was: deze moordenaar lijkt op zoek te zijn naar de perfecte vrouw. En als hij haar vindt is ze de zijne – of ze wil of niet...Luke Delaney ging eind jaren tachtig bij de Metropolitan Police in Londen, waar hij maar liefst zes onderscheidingen kreeg voor bewezen diensten. Na vijftien jaar besloot Delaney z?n ambitie te volgen en schreef h? Zinloos en De cipier, beide met Sean Corrigan in de hoofdrol. Om zijn identiteit te beschermen koos hij ervoor om dat onder een pseudoniem te doen.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Luke Delaney
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000322787
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1208431 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Authentieke psychologische thriller voor fans van Mo Hayder en Peter James

Rechercheur Sean Corrigan voelt aan wat de misdadigers die hij op het spoor is tot hun gruweldaden drijft. Het is een gave die hem helpt bij zijn werk – en hem achtervolgt in zijn priveleven. Wanneer het lichaam van een bruut vermoorde vrouw in de bossen wordt gevonden, ontdekt Sean dat zij niet het enige slachtoffer was: deze moordenaar lijkt op zoek te zijn naar de perfecte vrouw. En als hij haar vindt is ze de zijne – of ze wil of niet...

Luke Delaney ging eind jaren tachtig bij de Metropolitan Police in Londen, waar hij maar liefst zes onderscheidingen kreeg voor bewezen diensten. Na vijftien jaar besloot Delaney z?n ambitie te volgen en schreef h? Zinloos en De cipier, beide met Sean Corrigan in de hoofdrol. Om zijn identiteit te beschermen koos hij ervoor om dat onder een pseudoniem te doen.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Luke Delaney
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789000322787
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1208431 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig