De Cock en de moord in de hondsdagen / 69 (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

A.C. Baantjer

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 69 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de moord in de hondsdagen', met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam. De Cock, met ceeooceekaa, is vermoeid: de hitte van de hondsdagen teistert hem. Hij legt Vledder uit dat de aanhoudende hitte van deze dagen bij sommigen de werking van hun hersenen ernstig van streek kan maken. Tijdens deze periode dient een rechercheur dus extra alert te blijven.Na deze uitleg komt een man namens een goede vriendin de vermissing van haar echtgenoot melden. En slechts luttele uren daarna ontdekken ze het lijk van de vermiste man en zes kleine dode hondjes.Heeft De Cock voorspellende woorden gesproken? Het slachtoffer was een strijdbare dierenactivist. Wat kan het motief van de moordenaar zijn? Onenigheid of financieel wanbeheer binnen het bestuur van de stichting voor dierenbescherming? Boze hondenfokkers die zelf puppy’s willen leveren voor vivisectie? Of ligt de oplossing in het liefdesnestje dat het slachtoffer in de tuin van het grachtenpand had laten bouwen? A.C. (Appie) Baantjer was 28 jaar lang rechercheur bij bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Van zijn serie over rechercheur De Cock (met ceeooceekaa) werden inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.C. Baantjer
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026125652
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
306669 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Deel 69 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de moord in de hondsdagen', met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

De Cock, met ceeooceekaa, is vermoeid: de hitte van de hondsdagen teistert hem. Hij legt Vledder uit dat de aanhoudende hitte van deze dagen bij sommigen de werking van hun hersenen ernstig van streek kan maken. Tijdens deze periode dient een rechercheur dus extra alert te blijven.

Na deze uitleg komt een man namens een goede vriendin de vermissing van haar echtgenoot melden. En slechts luttele uren daarna ontdekken ze het lijk van de vermiste man en zes kleine dode hondjes.

Heeft De Cock voorspellende woorden gesproken? Het slachtoffer was een strijdbare dierenactivist. Wat kan het motief van de moordenaar zijn? Onenigheid of financieel wanbeheer binnen het bestuur van de stichting voor dierenbescherming? Boze hondenfokkers die zelf puppy’s willen leveren voor vivisectie? Of ligt de oplossing in het liefdesnestje dat het slachtoffer in de tuin van het grachtenpand had laten bouwen?

A.C. (Appie) Baantjer was 28 jaar lang rechercheur bij bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Van zijn serie over rechercheur De Cock (met ceeooceekaa) werden inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.C. Baantjer
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026125652
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
306669 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144