De Cock en de naakte waarheid (deel 82) (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Baantjer

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 82 in de Baantjer-serie, De naakte waarheid, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.Al snel komt De Cock erachter dat Youri en deze jonge vrouw pgegroeid zijn in dezelfde buurt en dat ze zelfs bij elkaar in de klas hebben gezeten. De Cock beseft dat deze twee moorden wel met elkaar te maken móéten hebben, maar op welke manier is hem een raadsel. Met Vledder begint hij het onderzoek bij de familie van de twee slachtoffers, maar die blijken weinig mededeelzaam te zijn...A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Baantjer
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026143601
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
1151489 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deel 82 in de Baantjer-serie, De naakte waarheid, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.


Al snel komt De Cock erachter dat Youri en deze jonge vrouw pgegroeid zijn in dezelfde buurt en dat ze zelfs bij elkaar in de klas hebben gezeten. De Cock beseft dat deze twee moorden wel met elkaar te maken móéten hebben, maar op welke manier is hem een raadsel. Met Vledder begint hij het onderzoek bij de familie van de twee slachtoffers, maar die blijken weinig mededeelzaam te zijn...

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Baantjer
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026143601
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
1151489 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig