De Cock en het lijk aan de Amstel / 75 (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Baantjer

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 75 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en het lijk aan de Amstel’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.Langs de oever van de Amstel wordt het lichaam van Gerrit Koedooder gevonden. De Cock vraagt zich af wat de werkloze en alcoholverslaafde journalist op die plek te zoeken had. Volgens een getuige had hij daar een afspraak. Maar met wie? De zaak wordt er niet eenvoudiger op als de getuige de volgende dag een poging doet zich van het leven te benemen. Dan wordt de populaire voorman van een Amsterdamse volkspartij dood aangetroffen. Het is al snel duidelijk dat hij is vermoord en omdat men bang is voor politieke ophef wordt deze zaak De Cock uit handen genomen. Maar die ontdekt een verband tussen de twee moorden en daarmee belandt hij in een van de ingewikkeldste zaken uit zijn carrière. Alles draait om geld en macht: wie trekt er aan de touwtjes? ...> A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Baantjer
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026135866
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
696418 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deel 75 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en het lijk aan de Amstel’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

Langs de oever van de Amstel wordt het lichaam van Gerrit Koedooder gevonden. De Cock vraagt zich af wat de werkloze en alcoholverslaafde journalist op die plek te zoeken had. Volgens een getuige had hij daar een afspraak. Maar met wie? De zaak wordt er niet eenvoudiger op als de getuige de volgende dag een poging doet zich van het leven te benemen.

Dan wordt de populaire voorman van een Amsterdamse volkspartij dood aangetroffen. Het is al snel duidelijk dat hij is vermoord en omdat men bang is voor politieke ophef wordt deze zaak De Cock uit handen genomen. Maar die ontdekt een verband tussen de twee moorden en daarmee belandt hij in een van de ingewikkeldste zaken uit zijn carrière. Alles draait om geld en macht: wie trekt er aan de touwtjes? ...

> A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Baantjer
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789026135866
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
696418 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig