De dag na de vorige dag

een oversprong

Prijs € 22,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Sybren Polet

Paperback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ten gevolge van een verwijtbaar verkeersongeluk is Lokien Perdok tijdelijk invalide. Zijn dubbelganger, detective Perdox, werpt zich op als zijn plaatsvervanger om orde op zaken te stellen in de onderwereld. Als engel der wrake houdt hij huis onder criminelen. Tegelijkertijd raakt hij gevangen in diezelfde onderwereld. De afrekening vindt plaats in een explosieve climax, terwijl Lokien, die zich gewroken acht, vredig voortleeft. In deze volstrekt eigenzinnige roman vermengt Sybren Polet het thema van de dubbelganger uit de klassieke literatuur met de moderne vertelvorm van de thriller. Hij gebruikt daarvoor een taal die sprankelt en bruist van vertelplezier en taalvondsten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sybren Polet
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028423459
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142

Beschrijving

Ten gevolge van een verwijtbaar verkeersongeluk is Lokien Perdok tijdelijk invalide. Zijn dubbelganger, detective Perdox, werpt zich op als zijn plaatsvervanger om orde op zaken te stellen in de onderwereld. Als engel der wrake houdt hij huis onder criminelen. Tegelijkertijd raakt hij gevangen in diezelfde onderwereld. De afrekening vindt plaats in een explosieve climax, terwijl Lokien, die zich gewroken acht, vredig voortleeft.
In deze volstrekt eigenzinnige roman vermengt Sybren Polet het thema van de dubbelganger uit de klassieke literatuur met de moderne vertelvorm van de thriller. Hij gebruikt daarvoor een taal die sprankelt en bruist van vertelplezier en taalvondsten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sybren Polet
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028423459
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
142