De dienares (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Tim Parks

EPUB met digitaal watermerk | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Seks is verboden op het Dasgupta Instituut. Dus wat doet de bruisende onruststookster Beth Marriot daar in vredesnaam? Wat heeft een vitale jonge vrouw met een gigantisch ego in de vegetarische keuken van een boeddhistische ashram te zoeken, waar je om vier uur wakker gemaakt wordt door een gong en om negen uur gaat slapen na een zegening en een kopje rooibosthee? Beth worstelt met haar verleden en mist vertrouwen in de toekomst, in zichzelf. Haar nieuwsgierigheid is echter groter dan haar strijd. Ze vindt zichzelf steeds opnieuw uit om haar nieuwe zelf ook weer even snel af te breken. Het resultaat is een fascinerend, bij tijd en wijle zelfs hilarisch boek, waarin TIm Parks de westerse obsessie met het individu scherp afzet tegen het boeddhistische principe van ahimsa: het denkbeeld dat het zelf niet bestaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tim Parks
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029584302
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
854443 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Beschrijving

Seks is verboden op het Dasgupta Instituut. Dus wat doet de bruisende onruststookster Beth Marriot daar in vredesnaam? Wat heeft een vitale jonge vrouw met een gigantisch ego in de vegetarische keuken van een boeddhistische ashram te zoeken, waar je om vier uur wakker gemaakt wordt door een gong en om negen uur gaat slapen na een zegening en een kopje rooibosthee?
Beth worstelt met haar verleden en mist vertrouwen in de toekomst, in zichzelf. Haar nieuwsgierigheid is echter groter dan haar strijd. Ze vindt zichzelf steeds opnieuw uit om haar nieuwe zelf ook weer even snel af te breken. Het resultaat is een fascinerend, bij tijd en wijle zelfs hilarisch boek, waarin TIm Parks de westerse obsessie met het individu scherp afzet tegen het boeddhistische principe van ahimsa: het denkbeeld dat het zelf niet bestaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tim Parks
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029584302
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
854443 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268