De dochter van de parfumeur

Prijs € 21,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Cristina Caboni

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nadat Elena Rossini haar vriend heeft betrapt met een ander is wat haar betreft niets meer zeker en gelooft ze zeker niet meer in de liefde.Ze vlucht naar Parijs, waar ze aan de slag gaat in de bekende parfumerie Narcissus, waar nog op traditionele wijze parfum wordt gemaakt. Elena komt uit een familie van bekende parfumeurs en nu ze haar eigen parfums maakt, slaagt ze erin wat meer afstand te nemen van haar verleden. Elena heeft het talent van de vrouwen in haar familie geërfd en weet parfums te creëren waar iedereen naar verlangt. Toch kan ze haar verleden niet helemaal loslaten.Dan ontmoet ze iemand die misschien niet alleen haar wonden kan genezen, maar ook haar hart kan veroveren: Cail. Kan Elena haar twijfels en wantrouwen voorgoed laten rusten en gelukkig worden met Cail?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cristina Caboni
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401603386
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Nadat Elena Rossini haar vriend heeft betrapt met een ander is wat haar betreft niets meer zeker en gelooft ze zeker niet meer in de liefde.

Ze vlucht naar Parijs, waar ze aan de slag gaat in de bekende parfumerie Narcissus, waar nog op traditionele wijze parfum wordt gemaakt. Elena komt uit een familie van bekende parfumeurs en nu ze haar eigen parfums maakt, slaagt ze erin wat meer afstand te nemen van haar verleden. Elena heeft het talent van de vrouwen in haar familie geërfd en weet parfums te creëren waar iedereen naar verlangt. Toch kan ze haar verleden niet helemaal loslaten.

Dan ontmoet ze iemand die misschien niet alleen haar wonden kan genezen, maar ook haar hart kan veroveren: Cail. Kan Elena haar twijfels en wantrouwen voorgoed laten rusten en gelukkig worden met Cail?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cristina Caboni
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401603386
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!