De eerste foute man

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Miranda July

Paperback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De neurotische, kwetsbare, alleenstaande Cheryl heeft twee obsessies: een baby met wie ze zich als kind bijzonder verbonden voelde en die ze terug denkt te zien in andermans zoontjes, en Phillip, een bestuurslid van de zelfverdediging-voor-vrouwenstichting waarvoor ze werkt. Ze is ervan overtuigd dat zij en Phillip in vorige levens vaak het bed hebben gedeeld, al is dat in hun huidige bestaan nog niet gebeurd. Als Cheryl zich laat strikken om de excentrieke eenentwintigjarige dochter van haar werkgevers een tijdje in huis te nemen, wordt haar geordende wereldje volledig op zijn kop gezet. Toch slaagt uitgerekend de egoïstische, wrede, losbandige Clee erin Cheryl met haar neus op de feiten te drukken en haar onverwacht de liefde van haar leven te bezorgen.Miranda July is een veelzijdige auteur met een volstrekt originele stem, en 'De eerste foute man' is haar schaamteloze, geestige en desoriënterende debuutroman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Miranda July
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023490852
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

De neurotische, kwetsbare, alleenstaande Cheryl heeft twee obsessies: een baby met wie ze zich als kind bijzonder verbonden voelde en die ze terug denkt te zien in andermans zoontjes, en Phillip, een bestuurslid van de zelfverdediging-voor-vrouwenstichting waarvoor ze werkt. Ze is ervan overtuigd dat zij en Phillip in vorige levens vaak het bed hebben gedeeld, al is dat in hun huidige bestaan nog niet gebeurd.
Als Cheryl zich laat strikken om de excentrieke eenentwintigjarige dochter van haar werkgevers een tijdje in huis te nemen, wordt haar geordende wereldje volledig op zijn kop gezet. Toch slaagt uitgerekend de egoïstische, wrede, losbandige Clee erin Cheryl met haar neus op de feiten te drukken en haar onverwacht de liefde van haar leven te bezorgen.
Miranda July is een veelzijdige auteur met een volstrekt originele stem, en 'De eerste foute man' is haar schaamteloze, geestige en desoriënterende debuutroman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Miranda July
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023490852
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Pak mee!