De eeuwige drenkeling

en andere waargebeurde verhalen

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Frederik Philip Kuethe

Paperback | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DE EEUWIGE DRENKELINGEn andere waargebeurde verhalenAuteur: Frederik Philip KuetheAls diplomaat en journalist was Frederik Philip Kuethe getuige van grote politieke momenten waar ook ter wereld. Maar steeds hield hij oog voor het persoonlijk drama of geluk daarachter. Met een talent voor bijzondere ontmoetingen deed hij de vreemdste ervaringen op. Zijn observaties legde hij vast in verhalen voor Hollands Maandblad.We lezen hoe tijdens de Praagse demonstraties in 1989 een Nederlandse fotograaf in elkaar wordt geslagen en wereldnieuws wordt. We maken de Cambodjaanse vrouw mee die jaren na dato de moordenaar van haar neef herkent. En we zien hoe Kuethe in Beira, Mozam¬bique, een jonge gids miljonair maakt. Altijd zijn de verhalen van Frede¬rik Philip Kuethe kleurrijk en persoonlijk.Frederik Philip Kuethe (1942) werkt sinds 1985 als redacteur buitenland bij Elsevier. Van 1970 tot 1985 diende hij als diplomaat in Lagos, Genève, Madrid, Brussel en Colombo.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frederik Philip Kuethe
Uitgever
EW Boeken
ISBN
9789035251038
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

DE EEUWIGE DRENKELING
En andere waargebeurde verhalen
Auteur: Frederik Philip Kuethe

Als diplomaat en journalist was Frederik Philip Kuethe getuige van grote politieke momenten waar ook ter wereld. Maar steeds hield hij oog voor het persoonlijk drama of geluk daarachter. Met een talent voor bijzondere ontmoetingen deed hij de vreemdste ervaringen op. Zijn observaties legde hij vast in verhalen voor Hollands Maandblad.
We lezen hoe tijdens de Praagse demonstraties in 1989 een Nederlandse fotograaf in elkaar wordt geslagen en wereldnieuws wordt. We maken de Cambodjaanse vrouw mee die jaren na dato de moordenaar van haar neef herkent. En we zien hoe Kuethe in Beira, Mozam¬bique, een jonge gids miljonair maakt.
Altijd zijn de verhalen van Frede¬rik Philip Kuethe kleurrijk en persoonlijk.

Frederik Philip Kuethe (1942) werkt sinds 1985 als redacteur buitenland bij Elsevier. Van 1970 tot 1985 diende hij als diplomaat in Lagos, Genève, Madrid, Brussel en Colombo.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frederik Philip Kuethe
Uitgever
EW Boeken
ISBN
9789035251038
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!