De eieren van de keizer

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Han Peeters

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit spannende boek is voorzien van het eveneens spannende vervolg De Nieuwe WereldOrde als luisterboek op CD.In De eieren van de keizer gaat de kunsthistorisch wetenschapper, Emile van Straten, in opdracht van president Poetin op zoek naar negen verloren Fabergé-eieren. Hij vindt er één, maar het blijkt een duplicaat te zijn. Als gevolg gaat zijn reputatie aan diggelen. Het brengt hem aan de rand van de financiële afgrond. Dan vindt hij een spoor dat leidt naar de acht overige fabuleuze en zeer waardevolle kunstwerken. Wanhopig bijt hij zich vast in wetenschappelijke aanwijzingen en zoekt zijn toevlucht in tarot. Sporen die teruggaan naar de Tweede Wereldoorlog.Het vervolg is De Nieuwe WereldOrde: Emile van Straten is met zijn vriendin Jenny op wereldreis met hun zeiljacht de Davy Jones. Onderweg krijgt hij van Unesco de opdracht om op de Azoren onderzoek te doen naar een gevonden document op het eiland Terceira. Emile ontdekt de magische ruit. Een symbool dat de sleutel is tot de ontrafeling van wereldmysteries, zoals de piramiden van Gizeh, de Nazca-vlakte in Peru en de geheimzinnige Moai-beelden op Paaseiland.Heeft hij de magische ruit zelf ontdekt of is hij gelokt? Samen met een vriend schrijft hij een manifest voor een nieuwe wereldorde met oplossingen voor wereldproblemen, waar nog niemand aan heeft gedacht. Het OgenOOtschap wordt opgericht met verstrekkende wereldwijde gevolgen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Han Peeters
Uitgever
ClusterEffect
ISBN
9789462170513
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit spannende boek is voorzien van het eveneens spannende vervolg De Nieuwe WereldOrde als luisterboek op CD.
In De eieren van de keizer gaat de kunsthistorisch wetenschapper, Emile van Straten, in opdracht van president Poetin op zoek naar negen verloren Fabergé-eieren. Hij vindt er één, maar het blijkt een duplicaat te zijn. Als gevolg gaat zijn reputatie aan diggelen. Het brengt hem aan de rand van de financiële afgrond. Dan vindt hij een spoor dat leidt naar de acht overige fabuleuze en zeer waardevolle kunstwerken. Wanhopig bijt hij zich vast in wetenschappelijke aanwijzingen en zoekt zijn toevlucht in tarot. Sporen die teruggaan naar de Tweede Wereldoorlog.
Het vervolg is De Nieuwe WereldOrde:
Emile van Straten is met zijn vriendin Jenny op wereldreis met hun zeiljacht de Davy Jones. Onderweg krijgt hij van Unesco de opdracht om op de Azoren onderzoek te doen naar een gevonden document op het eiland Terceira. Emile ontdekt de magische ruit. Een symbool dat de sleutel is tot de ontrafeling van wereldmysteries, zoals de piramiden van Gizeh, de Nazca-vlakte in Peru en de geheimzinnige Moai-beelden op Paaseiland.
Heeft hij de magische ruit zelf ontdekt of is hij gelokt?
Samen met een vriend schrijft hij een manifest voor een nieuwe wereldorde met oplossingen voor wereldproblemen, waar nog niemand aan heeft gedacht. Het OgenOOtschap wordt opgericht met verstrekkende wereldwijde gevolgen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Han Peeters
Uitgever
ClusterEffect
ISBN
9789462170513
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!