De erfenis van de Tempeliers Midprice

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Steve Berry

Paperback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Orde van de Tempeliers bezat ongekende rijkdommen en had in de middeleeuwen absolute macht over koningen en pausen, totdat zij door de inquisitie werden vervolgd en uitgeroeid. Mét de Tempeliers verdwenen ook hun schatten van de aardbodem. Cotton Malones rustige leventje als antiquaar wordt opgeschrikt wanneer zijn vroegere vriendin Stephanie vlak voor zijn ogen het slachtoffer wordt van een gewelddadige diefstal. De dief bleek het voorzien te hebben op het dagboek van haar ex, die vele jaren onderzoek had gedaan naar de verdwenen schatten van de Tempeliers.Cotton en Stephanie besluiten de zoektocht voort te zetten, die hen dwars door Europa voert.Uiteindelijk leiden alle aanwijzingen naar een ruïne van een kerk in de Pyreneeën. Langzaam maar zeker bekruipt hen het onheilspellende gevoel dat zij niet de enigen zijn die op jacht zijn naar de verloren gewaande erfenis van de Tempeliers. Want voor de Kerk blijkt het van levensbelang dat de mythe van de Wederopstanding blijft bestaan.De erfenis van de Tempeliers is de vierde succesvolle thriller van Steve Berry. Zijn boeken worden alom geprezen vanwege hun rijkdom aan historische details en de grondige research.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steve Berry
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026126765
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
512

Beschrijving

De Orde van de Tempeliers bezat ongekende rijkdommen en had in de middeleeuwen absolute macht over koningen en pausen, totdat zij door de inquisitie werden vervolgd en uitgeroeid. Mét de Tempeliers verdwenen ook hun schatten van de aardbodem. Cotton Malones rustige leventje als antiquaar wordt opgeschrikt wanneer zijn vroegere vriendin Stephanie vlak voor zijn ogen het slachtoffer wordt van een gewelddadige diefstal. De dief bleek het voorzien te hebben op het dagboek van haar ex, die vele jaren onderzoek had gedaan naar de verdwenen schatten van de Tempeliers.

Cotton en Stephanie besluiten de zoektocht voort te zetten, die hen dwars door Europa voert.Uiteindelijk leiden alle aanwijzingen naar een ruïne van een kerk in de Pyreneeën. Langzaam maar zeker bekruipt hen het onheilspellende gevoel dat zij niet de enigen zijn die op jacht zijn naar de verloren gewaande erfenis van de Tempeliers. Want voor de Kerk blijkt het van levensbelang dat de mythe van de Wederopstanding blijft bestaan.

De erfenis van de Tempeliers is de vierde succesvolle thriller van Steve Berry. Zijn boeken worden alom geprezen vanwege hun rijkdom aan historische details en de grondige research.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steve Berry
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026126765
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
512

Pak mee!