De Fusie

Prijs € 19,95

Uitverkocht

H. Romer

Paperback | Augustus 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze roman verhaalt van de invloed die de fusie van twee verzekeringsbedrijven uitoefent op het personeel. Na de integratie slaan onrust en verwarring toe. Botsingen van de ene bedrijfscultuur met de andere blijven niet uit. Ellebogenwerk en intriges treden aan het licht. Karakters raken misvormd, relaties ontsporen en mensen worden aan de kant geschoven. Zelfs morele chantage duikt op.Dit verhaal, niet ontbloot van licht satirische trekjes, voltrekt zich tegen het slot van de jaren zestig. Toch is het niet minder geschreven op de huid van deze tijd. Lees wat zich achter het bolwerk van zekerheid en bescherming afspeelt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Romer
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048407415
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deze roman verhaalt van de invloed die de fusie van twee verzekeringsbedrijven uitoefent op het personeel. Na de integratie slaan onrust en verwarring toe. Botsingen van de ene bedrijfscultuur met de andere blijven niet uit. Ellebogenwerk en intriges treden aan het licht. Karakters raken misvormd, relaties ontsporen en mensen worden aan de kant geschoven. Zelfs morele chantage duikt op.
Dit verhaal, niet ontbloot van licht satirische trekjes, voltrekt zich tegen het slot van de jaren zestig. Toch is het niet minder geschreven op de huid van deze tijd. Lees wat zich achter het bolwerk van zekerheid en bescherming afspeelt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Romer
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048407415
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig