De geheime gasten (e-Book)

Prijs € 13,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Benjamin Black

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Terwijl Londen nachtelijke Duitse bombardementen moet zien te doorstaan, neemt de Britse geheime dienst de Engelse prinsessen Elizabeth en Margaret onder zijn hoede; de meisjes worden in veiligheid gebracht in een oud landhuis van de hertog van Edenmore in Ierland. Intussen is Celia Nashe opgetogen als ze eindelijk wordt overgeplaatst naar MI5. Maar wat ze zich ook had voorgesteld van haar bijdrage aan de oorlogsinspanningen, niet dit: een afbrokkelend kasteel in het afgelegen en landelijke Ierland waar ze kindermeisje moet spelen voor de twee verwende koninklijke wichten. Haar opdracht blijkt algauw veel spannender te zijn. De plaatselijke bevolking vraagt zich af wie de meisjes die onder haar hoede vallen precies zijn. En wanneer er opeens een lijk ligt bij het toegangshek van het landhuis, moet alles in het werk worden gesteld om de waarheid te achterhalen én moet ze zien te voorkomen dat het een en ander in de openbaarheid komt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Benjamin Black
Uitgever
Querido
ISBN
9789021419411
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
2302112 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262

Beschrijving

Terwijl Londen nachtelijke Duitse bombardementen moet zien te doorstaan, neemt de Britse geheime dienst de Engelse prinsessen Elizabeth en Margaret onder zijn hoede; de meisjes worden in veiligheid gebracht in een oud landhuis van de hertog van Edenmore in Ierland.
Intussen is Celia Nashe opgetogen als ze eindelijk wordt overgeplaatst naar MI5. Maar wat ze zich ook had voorgesteld van haar bijdrage aan de oorlogsinspanningen, niet dit: een afbrokkelend kasteel in het afgelegen en landelijke Ierland waar ze kindermeisje moet spelen voor de twee verwende koninklijke wichten. Haar opdracht blijkt algauw veel spannender te zijn. De plaatselijke bevolking vraagt zich af wie de meisjes die onder haar hoede vallen precies zijn. En wanneer er opeens een lijk ligt bij het toegangshek van het landhuis, moet alles in het werk worden gesteld om de waarheid te achterhalen én moet ze zien te voorkomen dat het een en ander in de openbaarheid komt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Benjamin Black
Uitgever
Querido
ISBN
9789021419411
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
2302112 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262