De geluksvogel (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Richard Russo

EPUB met digitaal watermerk | November 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het zit Hank Devereaux, een gesjeesd auteur, niet mee. Als voorzitter van de faculteit Engels moet hij zich het gekonkel van zijn collega’s laten welgevallen, terwijl hij zijn vrouw ervan verdenkt een relatie te hebben met de decaan. Ook is hij niet in staat zijn dochter te begrijpen of op goede voet te komen met zijn eigen vader, een gevierd schrijver in wiens schaduw hij nog steeds lijkt te staan. Wanneer de spanningen door een op handen zijnde bezuiniging oplopen, krijgt hij te maken met fysiek ongemak en veroorzaakt hij een rel als hij dreigt de campusgans om het leven te brengen. En dat allemaal in één week…De geluksvogel is een tijdloos en humoristisch relaas van een academicus in een midlifecrisis. Voor de liefhebbers van Zadie Smith, Willem Frederik Hermans en Philip Roth.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Richard Russo
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044976052
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
1533920 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
480

Beschrijving

Het zit Hank Devereaux, een gesjeesd auteur, niet mee. Als voorzitter van de faculteit Engels moet hij zich het gekonkel van zijn collega’s laten welgevallen, terwijl hij zijn vrouw ervan verdenkt een relatie te hebben met de decaan. Ook is hij niet in staat zijn dochter te begrijpen of op goede voet te komen met zijn eigen vader, een gevierd schrijver in wiens schaduw hij nog steeds lijkt te staan. Wanneer de spanningen door een op handen zijnde bezuiniging oplopen, krijgt hij te maken met fysiek ongemak en veroorzaakt hij een rel als hij dreigt de campusgans om het leven te brengen. En dat allemaal in één week…

De geluksvogel is een tijdloos en humoristisch relaas van een academicus in een midlifecrisis. Voor de liefhebbers van Zadie Smith, Willem Frederik Hermans en Philip Roth.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Richard Russo
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044976052
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2018
Bestandsgrootte
1533920 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
480