De getuige (e-Book)

De een kent de waarheid. De ander gelooft de leugen. Wat is gevaarlijker...?

Prijs € 11,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Steve Cavanagh

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor de lezers van Michael Connelly, Lee Child en John Grisham Leonard Howells ergste nachtmerrie is uitgekomen. Zijn dochter Caroline is ontvoerd. Op de politie kan hij niet vertrouwen dus belt Howell de enige man waarvan hij zeker weet dat hij zijn dochter terug kan krijgen: Eddie Flynn. Eddie weet hoe het voelt om een dochter te verliezen en zweert dat hij Caroline veilig thuis zal brengen. Nu mag hij dan wel een succesvolle advocaat zijn, nog niet zo lang geleden begaf hij zich vaak genoeg in de onderwereld van New York als oplichter en straatvechter om er de weg te weten. Maar zodra hij weer voet zet in zijn oude leventje, beseft hij dat de tijd die wereld niet onveranderd heeft gelaten. De spelregels zijn herschreven en zijn tegenstanders spelen vals. Maar wie deelt de kaarten uit? Is er ook maar iemand die de waarheid spreekt in deze zaak?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Steve Cavanagh
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402302233
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2018
Bestandsgrootte
1340581 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357

Beschrijving

Voor de lezers van Michael Connelly, Lee Child en John Grisham

Leonard Howells ergste nachtmerrie is uitgekomen. Zijn dochter Caroline is ontvoerd. Op de politie kan hij niet vertrouwen dus belt Howell de enige man waarvan hij zeker weet dat hij zijn dochter terug kan krijgen: Eddie Flynn.

Eddie weet hoe het voelt om een dochter te verliezen en zweert dat hij Caroline veilig thuis zal brengen. Nu mag hij dan wel een succesvolle advocaat zijn, nog niet zo lang geleden begaf hij zich vaak genoeg in de onderwereld van New York als oplichter en straatvechter om er de weg te weten. Maar zodra hij weer voet zet in zijn oude leventje, beseft hij dat de tijd die wereld niet onveranderd heeft gelaten. De spelregels zijn herschreven en zijn tegenstanders spelen vals. Maar wie deelt de kaarten uit? Is er ook maar iemand die de waarheid spreekt in deze zaak?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Steve Cavanagh
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402302233
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2018
Bestandsgrootte
1340581 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357